ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kuželkářské ankety 2011

Výkonný výbor České kuželkářské asociace vyhlašuje další ročník ankety o největší osobnosti kuželkářského sportu.

Závěr roku se blíží, a tak opět nadchází období spojené s pořádáním tradiční ankety Kuželkář roku. Letošní ročník nedoznal v systému hlasování oproti tomu loňskému žádných změn. Každý oddíl (bez ohledu na to, jakou soutěž hraje) má jeden hlas ve čtyřech hlavních kategoriích. A to Kuželkář roku, Kuželkářka roku, Junior roku a Juniorka roku. Jeden pověřený zástupce z každého oddílu tak může hlasovat pro někoho z nominovaných v dané kategorii. Trenér roku a další člen do Síně slávy vzejdou z rozhodnutí Výkonného výboru ČKA. Talenty roku vyberou členové Komise mládeže a Komise státní reprezentace.

Vyhlášení výsledků ankety Kuželkář roku 2011 se uskuteční v Kutné Hoře na společném slavnostním večeru v sobotu 7. ledna 2012.

Informace k hlasování

Anketní lístky

Řádně vyplněné anketní lístky zasílejte emailem na adresu případně klasickou poštou na adresu: Lukáš Dařílek, Rabasova 3197/4, 400 11 Ústí nad Labem. Dotazy zodpoví Lukáš Dařílek na telefonu 728 835 020.

Vyzýváme Vás k hlasování v kategoriích dle výše uvedených hlasovacích práv. Přejeme tu správnou volbu a věříme, že využijete svou šanci rozhodnout o těch nejlepších.

Vaše anketní lístky očekáváme nejpozději 5. prosince 2011 7. prosince 2011 o půlnoci.

Datum: 23. 11. 2011 | Sekce: Kuželkářské ankety | Autor: ČKA