ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Přípravný kemp v Pelhřimově

Cílem přípravného kempu, který se konal ve dnech 15.–17. 12. na kuželně v Pelhřimově, bylo navázání dlouhodobé osobní spolupráce s hráči, kteří mají potenciál pro kádr na juniorské MS 2020 a také položení jejich základů osobní kuželkářské a fyzické přípravy.

Budoucí reprezentanti se v pátek po příjezdu seznámili s možnostmi koordinačního tréninku a při večerním sezení dostali prostor k osobní prezentaci. V sobotu proběhl ostrý start na 60 hs, při kterém proběhly osobní pohovory s trenéry a také část fyzických testů. V sobotním odpoledním bloku pokračovala fyzická příprava formou kruhového tréninku a kolektivních her. Večerní část se nesla ve znamení her společenských. V neděli pak na drahách proběhly individuální tréninky zaměřené na vyladění hráčských stylů dle rozborů z předchozího dne.

Trenéři byli s akcí velmi spokojeni. Vyzdvihnout lze bezproblémový a zodpovědný přístup k dodržování časového harmonogramu, předvedené výkony v tělocvičně i na drahách a také zajištění kuželny pořádajícím oddílem. Přípravný kemp bezezbytku splnil svůj cíl. Jediné rezervy tak zůstávají v individuálních tréninkových plánech hráčů.

Datum: 20. 12. 2017 | Sekce: Reprezentace | Autor: Vladimír Sedláček