ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Letní kuželkářská škola 2013

Na kuželně KK PSJ Jihlava proběhne v letošním roce již 14. ročník LKŠ a můžete se těšit na určité změny oproti předchozím ročníkům. Především v délce turnusů a v jejich náplni.

Samozřejmě u nás opět rádi přivítáme nové a začínající hráče, kteří se chtějí dozvědět, jak do kuželek vkročit tou správnou nohou, ale také amatérské i zkušenější hráče, kteří si mohou zdokonalit nebo poupravit svoje herní návyky.

Termíny:

  • 1. turnus: pátek–čtvrtek 2.–8. srpna 2013
    Pro mladé hráče v počtu 24 osob.
    Zaměřen především pro hráče školou povinné. Turnus bude více všesportovní než v minulých letech. K tréninkům na kuželně budou připraveny také další sportovní aktivity. Rádi bychom také uspořádali besedu se zkušenými hráči a reprezentanty.
  • 2. turnus: čtvrtek–neděle 8.–11. srpna 2013
    Pro dospělé hráče v počtu 16–24 osob.
    Pro starší hráče. Turnus zaměřený především na samotnou hru a kuželkářskou techniku. Vzhledem k délce kurzu se bude nejpodstatnější část programu odehrávat na kuželně. Samozřejmě ani zde nebudou chybět doplňkové aktivity a beseda.

1. turnus – nástup v pátek 2. 8. od 14:00, ukončení ve čtvrtek 8. 8. 2013 po obědě
2. turnus – nástup ve čtvrtek 8. 8. od 14:00, ukončení v neděli 11. 8.2013 po obědě

U obou kurzů se můžete těšit na:

  • systematický trénink na kuželně, doplňkové sporty, video-ukázky a dokumenty ze světových akcí,
  • přednášky k teorii kuželkářského sportu, jeho pravidlům, fyziologii, životosprávě a filozofii sportovce, turnaj, metodické ukázky hry a besedu s reprezentanty.

V rámci LKŠ pro vás bude k dispozici:

  • zrekonstruovaná 4dráhová kuželna Vollmer, tělocvičny, posilovna a plavecký bazén v jedné budově,
  • sousedící fotbalové hřiště s umělým povrchem pro doplňkové sporty a kondiční přípravu,
  • areál Vodní ráj, nabízející vše k rehabilitaci i relaxaci – krytý bazén s vířivkami a vodními atrakcemi, saunu, masáže, venkovní bazény s atrakcemi, plochy pro opalování, kurty, beach-volejbal.

Ubytování:

Moderní internát u střední školy Karoliny Světlé, používaný z malé části i v předešlých letech. Ubytování na dvoulůžkových pokojích, které dosahují podstatně vyššího komfortu, než ubytování v předešlých letech. Cesta na kuželnu 10 minut pěšky, parkování pro auta přímo v areálu.

Stravování:

5× denně (snídaně; svačina; oběd; svačina; večeře) bude probíhat přímo v restauraci na kuželně, která má nového majitele.

Důležité informace pro přihlášení:

Přihlášky zasílejte na:

Cena:

  • 1. turnus (6 dní) – 4 300 Kč
  • 2. turnus (3 dny) – 2 300 Kč

Přihlášky a dotazy posílejte do 20. 6. na výše uvedené kontakty. Seznam přihlášených účastníků bude zveřejněn na webových stránkách KK PSJ Jihlava – www.kkpsj.cz. Cena za osobu na jeden turnus zahrnuje ubytování, celodenní stravu, vstupné na koupaliště a další sportoviště, pronájem kuželny a ostatní služby. Přednostní právo budou mít účastníci, kteří po závazném přihlášení uhradí poplatek na klubový účet 154717135/0300.

Důležité doplňující informace:

Důrazně doporučujeme si před letní školou několikrát zatrénovat, ať zvládnete pohybem naplněný program absolvovat v plném rozsahu!

Účastníci mladší 18 let a zároveň bez doprovodu rodičů musí mít s sebou souhlas rodičů ohledně účasti na této akci a souhlas rodičů s návštěvou lékaře v případě úrazu.

Datum: 2. 5. 2013 | Sekce: Ostatní | Autor: Stanislav Partl