ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pohár ČKA – muži – čtvrtfinále

Máme za sebou předposlední dějství Poháru ČKA v kategorii mužů. Teď už zbývá jenom finálový turnaj nejlepších čtyř účastníků.

A kdo se do finálové čtveřice probojoval? Obhájce loňského prvenství KK PSJ Jihlava. Jihlava na cestě do finálového turnaje vyřadila v 1. kole nadstavby Vltavan Loučovice, v osmifinále poměrně těsně SKK Spartak Vrchlabí a ve čtvrtfinále zcela jednoznačně SKK Náchod. Jihlava je jediným družstvem z finálové čtveřice, které svou loňskou účast obhájilo. Soupeřem Jihlavy bude v semifinále KK Moravská Slavia Brno. Ta v 1. kole přehrála Zbrojovku Vsetín, v osmifinále zcela jednoznačně TJ Třebíč a ve čtvrtfinále po dramatickém boji, tím nejtěsnějším výsledkem, Sokol Kolín.

Ve druhé semifinálové dvojici se střetnou Jiskra Kovářská s Lokomotivou Česká Třebová. Kovářská prošla vyřazovacími boji jako nůž máslem s celkovým skóre 35:1! V 1. kole uštědřila kanára Lomnici, v osmifinále se stejným výsledkem vypořádala s Hvězdou Trnovany a ve čtvrtfinále vyřadila zcela jasně loňského semifinalistu a letošního mistra republiky, KK Slavoj Praha. Česká Třebová neměla cestu tak umetenou. V 1. kole, až po tuhém boji, vyřadila BOPO Třebíč. V osmifinále snadněji TJ Valašské Meziříčí a ve čtvrtfinále těsně KK SDS Sadskou, když doma doháněla ztrátu z prvního utkání.

Kdo bude letošním vítězem můžeme sledovat v sobotu 4. června a v neděli 5. června 2011.

Datum: 23. 5. 2011 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda