ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Školení a semináře trenérů

TMK nabízí zájemcům o trenérské vzdělání možnost rozšíření svých znalostí formou odborného semináře a školením trenérů II. třídy.

Pro trenéry všech tříd, ale i pro zájemce o tuto licenci doporučuje TMK účast na semináři s názvem Zvláštnosti sportovní přípravy dětí a mládeže z pohledu psychologie a fyziologie. Školení pořádá FTVS UK v Praze. Jak už název napovídá, seminář bude zaměřen hlavně na mládež, což je i v kuželkách stále velmi aktuální téma. Školení se uskuteční pod vedením Doc. PhDr. Jana Kargera v sobotu 16. května od 9 do 16 hodin v areálu Strahov – východní tribuna hlavního stadionu (za plaveckým bazénem). Cena za toto školení je 500 Kč splatných až na místě školení.

Přihlášky posílejte do 4. května 2009 na adresu .

Druhou nabídkou TMK na rozšíření trenérských znalostí je školení trenérů II. třídy, které se letos uskuteční o prázdninách v rámci Letní kuželkářské školy ve dvou termínech. Školení proběhne v rámci programu LKŠ v pondělí a úterý 3. a 4. srpna resp. 10. a 11. srpna. Náplní školení budou přednášky z oblasti specializované i všeobecné sportovní přípravy kuželkáře, praktická práce s kuželůkářem přímo na kuželně, ale i jeho příprava před hrou. Ubytování a stravování bude po předchozí domluvě zajištěno. Příjezd zájemců a začátek školení v pondělí do 9 hodin, konec školení v úterý v odpoledních hodinách po úspěšném složení zkoušek.

Přihlášky posílejte opět na .

Datum: 27. 3. 2009 | Sekce: TMK | Autor: Robin Parkan