ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

MČR neregistrovaných 2009

Po více než půlroční pauze se s drobným zpožděním hlásí opět ke slovu oblíbená soutěž amatérů.

Letošní již 3. ročník by rád navázal na tradici z předchozích let tím, že přitáhne k republikovým kuželkám nové týmy, hráče a také diváky. Během pauzy došlo k výrazné změně ve vedení soutěže, kdy původní organizátory z Mediální a marketingové komise ČKA vystřídali u kormidla samotní hráči amaterských družstev. Bylo vytvořeno prozatimní vedení, které se bude během následujících let vyvíjet dle potřeb soutěže a možností zainteresovaných jednotlivců. Jmenovitě jde o tuto pětici:

Jméno Město Funkce Email
Petr Šístek Přerov Ředitel
František Hnilica Olomouc Administrativa
Jan Ambra Podbořany Organizace
Petr Kahabka Rokycany Organizace
Josef Strachoň Ústí nad Labem Organizace

Samotná pravidla a podmínky účasti v soutěži by měly zůstat rámcově stejné. Právo přihlásit se má jen jedno družstvo reprezentující jedinou soutěž, ať již dlouhodobou, či jednorázový turnaj na jediné kuželně, nebo jedno město, pokud se jediná dlouhodobá soutěž hraje na více kuželnách. Podrobný rozpis vyjde po zpracování předběžných přihlášek, které letos proběhnou formou volně napsaného mailu na adresu nere@kuzelky.cz nejpozději do 15. 3. 2009.

Dále organizátoři žádají zájemce o pořádání kvalifikačních turnajů pro družstva z Čech, aby se přihlásili na výše uvedenou adresu. Kuželny budou vybrány především na základě optimálních dojezdových vzáleností všech přihlášených družstev.

Datum: 2. 3. 2009 | Sekce: Neregistrovaní | Autor: Jan Kotyza