ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kvalifikace o 1. ligu dorostu – výběrové řízení pořadatelů

VV ČKA vyhlašuje výběrové řízení pořadatelů kvalifikačních turnajů pro účast v 1. KLD a 1. KLDD pro soutěžní ročník 2009–2010.

Budou se konat 4 kvalifikační turnaje o 1. KLD, předpokládá se co možná nejrovnoměrnější rozmístění po celé republice. V případě 1. KLDD se bude tradičně pořádat jeden kvalifikační turnaj. U všech turnajů není potřeba zajišťovat ubytování. Termín konání je 30. května 2009.

Své nabídky směřujte prosím k rukám předsedy STK ČKA Hanuše Slavíka (e-mailem na adresu ). Uveďte také požadovanou cenu za pronájem kuželny.



Pro bližší informaci uvádím příslušné pasáže z Rozpisu KL:

Kapitola 22. Sestup

b) Z 1. KLD sestupují družstva umístěná v konečné tabulce družstev na 9. až 12. místě, přičemž mají právo na účast v kvalifikaci o postup do 1. KLD dle článku 23, písm. g) tohoto rozpisu ligových soutěží.
c) Z 1. KLDD sestupují družstva umístěná v konečné tabulce družstev na 11. až 12. místě. Družstvo umístěné na 11. místě konečné tabulky má právo účasti v kvalifikaci o postup do 1. KLDD dle článku 23, písm. h) tohoto rozpisu ligových soutěží.
f) Družstva umístěná v každé skupině 2. KLD na 2. až 5. místě mají právo na účast v kvalifikaci o postup do 1. KLD dle článku 23, písm. g) tohoto rozpisu ligových soutěží. Neúspěšná družstva z kvalifikace o 1. KLD a zbývající družstva 2. KLD, která se kvalifikace nezúčastnila, mají právo účasti v příslušné skupině 2. KLD dle nového členění od ročníku 2009-2010. 

Kapitola 23. Postup

g) Z každé skupiny 2. KLD získá družstvo umístěné na 1. místě (resp. další v pořadí) právo přímého postupu do 1. KLD. Do 1. KLD dále postupují čtyři nejlepší družstva ze čtyř kvalifikačních turnajů (vítěz každého turnaje). Turnajů se může zúčastnit vítězné družstvo (resp. další v pořadí) z každé krajské soutěže – v případě, že bude zřízena společná soutěž v rámci více krajských svazů, postupuje do této kvalifikace tolik družstev, kolik krajských svazů bude v této soutěži zastoupeno. Dále se mohou zúčastnit družstva na 9. až 12. místě 1. KLD a družstva na 2. až 5. místě každé skupiny 2. KLD. Kvalifikace bude upravena samostatným rozpisem. Kvalifikace se budou moci zúčastnit hráči, kteří splní podmínky uvedené v čl. 10, písm. f) tohoto rozpisu ligových soutěží.
h) Do 1. KLDD postupují dvě nejlepší družstva z kvalifikace. Kvalifikace se může zúčastnit 11. družstvo z 1. KLDD a jedno družstvo z každého krajského svazu – v případě, že bude zřízena společná soutěž v rámci více krajských svazů, postupuje do této kvalifikace tolik družstev, kolik krajských svazů bude v této soutěži zastoupeno. Kvalifikace bude upravena samostatným rozpisem. Kvalifikace se budou moci zúčastnit hráčky, které splní podmínky uvedené v čl. 10, písm. f) tohoto rozpisu ligových soutěží.
k) Vítězové krajských soutěží mají právo postupu do kvalifikace o 1. KLD dle čl. 23, písm. g) tohoto rozpisu. Právo účasti v některé skupině 2. KLD dle nového členění od ročníku 2009-2010 mají družstva zmíněná v článku 22, písm. f) a vedle nich další družstva krajských dorosteneckých soutěží dle rozhodnutí příslušných KKS.

Hanuš Slavík, předseda STK ČKA

Datum: 24. 1. 2009 | Sekce: Mládež | Autor: Hanuš Slavík