ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pohár ČKA – rozlosování

Přiblížil se začátek dalšího ročníku Poháru České kuželkářské asociace. Jak už to bývá, tak první číslo je věnováno rozlosování soutěže a adresářům kuželen a organizačních pracovníků družstev.

Nejdříve ale několik informací. Prostudujte si důkladně rozpis. Jen připomínám: družstvo s vyšším losovacím číslem hraje nejdříve na své domácí kuželně (po dohodě obou soupeřů se souhlasem řídícího orgánu může být jinak), obě utkání musí být odehrána v termínu kola, semifinále a finále se bude letos hrát v jeden den na jedné kuželně, pro soutěž mužů platí termíny uvedené v rozpisu, dohodnutý termín je třeba ohlásit e-mailem na adresu uvedenou v rozpisu, na stejnou adresu je povinností domácího družstva zaslat zápis o utkání v den konání utkání (budu tolerovat zápisy zaslané následující den po dni ve kterém se utkání uskutečnilo).

Do soutěže žen se přihlásilo jen 16 družstev a tak termíny byly změněny. Osmifinále se bude hrát 1. ledna 2009 až 31. března 2009, čtvrtfinále 1. dubna 2009 až 31. května 2009. Pro semifinálový a finálový turnaj platí termín uvedený v rozpisu.

Výsledky utkání Poháru ČKA budou denně aktualizovány (pokud bude odehráno nějaké utkání) na prozatímním webu www.poharcka.wz.cz.

Tento zpravodaj rozesílám na adresu pro Pohár ČKA a výjimečně ještě na adresy všech organizačních pracovníků oddílů, uvedených v přihláškách. Omlouvám se těm, kteří už mají příjem zajištěn a dostanou tento zpravodaj dvakrát. Pro další čísla zpravodaje je třeba si zajistit příjem zpravodaje na webu ČKA. Zpravodaj bude možné si stáhnou tak z výše uvedené adresy.

Teď už mně zbývá jenom Vám popřát hodně sportovních úspěchů.

Datum: 29. 10. 2008 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda