ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Druhé kolo turnajů PMN proběhlo bez větších problémů

Druhá série turnajů se odehrála na kuželnách v Přelouči, Duchcově, Kroměříži a Dačicích.

Nejvyšší výkon viděli diváci v Dačicích. Předvedl jej domácí Tadeáš Bartoň a měl hodnotu plných 279 kuželek, což znamenalo vysoký bodový zisk a první místo v průběžném pořadí. Z mladších žáků zahrál nejvíc také v Dačicích novobystřický Jiří Stránksý (249). V kategorii mladších žákyň zahrála nejlépe v Kroměříži otrokovická Tereza Divílková (247). Mezi staršími žákyněmi byl nejvyšší výkon 254 kuželek docílen v Duchcově opět v podání podbořanské Kristýny Švihlíkové. Její druhé turnajové vítězství ji vyneslo na špici průběžného pořadí starších žákyň.

Je mi moc líto, ale v Kroměříži startoval blanenský Petr Sehnal (229), který však nemá dle informace ze sekretariátu ČKA dosud vystavený registrační průkaz. Pochopitelně nemohu jeho výkon uznat.

Opravte si: V turnaji v Nové Bystřici došlo k prohození výkonů u hráčů TJ Start Jihlava. Správně má V. Šalanda 201 a M. Dostálek 200.

Upozorňuji, že ze závažných důvodů se termín konání 3. turnaje v Plzni se přesouvá ze soboty na neděli 23. 11. 2008! Vezměte na vědomí.

Přeji hodně zdaru v dalších kláních a nezapomeňte poslat včas přihlásky pro další turnaj.

Datum: 20. 10. 2008 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John