ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Ústecké kuželky

O víkendu proběhly dle celostátního termínového kalendáře krajské soutěže jednotlivců pro rok 2008.

Letos se mistrovství odehrálo na kuželnách Kuželky Podbořany (ženy, dorostenci), Golf Club Chomutov – Jiskra Kovářská (senioři, seniorky), TJ Glaverbel Czech Teplice (muži, žáci a žákyně), SKK Bohušovice nad Ohří (junioři) a TJ Lokomotiva Ústí nad Labem (juniorky a dorostenky).

Všem těmto pořádajícím oddílům patří poděkování za pomoc při realizaci. Poděkování patří také všem delegovaným rozhodčím.

Vítězům a zároveň postupujícím na MČR blahopřeji.

Nejnapínavější byla soutěž mužů, kdy o jednu kuželnu až v posledním hodě zvítězil a titul získal Jiří Zemánek z KK Hvězda Trnovany (1086). V ženách titul získala Ivana Březinová z SKK Bílina (1117). V seniorech si nejlépe vedl Jan Koldan z SK Plaston Šluknov a na chomutovské kuželně podal pěkných výkon (580). V seniorkách zvítězila Anita Morkusová z SK Plaston Šluknov (549). Juniorky vyhrála Olga Bučková z KK Slovan Jirkov (513). Nejlepším juniorem byl Jakub Němec z KK Hvězda Trnovany (1028). Dorostence vyhrál Jan Endršt ze Sokola Duchcov (1152). Dorostenky vyhrála Simona Koutníková také ze Sokola Duchcov (551). V žácích byl nejlepší Tomáš Voldříček z SKK Bohušovice nad Ohří (394) a žákyních Daniela Křížová z TJ VTŽ Chomutov (406). V přiložených souborech naleznete kompletní výsledky.

Datum: 3. 3. 2008 | Sekce: Ostatní | Autor: Pavel Kohlíček