ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Nový ročník poháru mladých nadějí zahájen

Pohár mladých nadějí vykročil do svého 12. ročníku úspěšným turnajem v Kutné Hoře, Hazlově, Nové Bystřici a Zábřehu na Moravě. Účastnilo se celkem 204 dětí z 58 oddílů.

Ani v letošním roce se to neobešlo bez startu dorostence. Tentokrát jím byl Michal Klimeš z TJ Silon Sezimovo Ústí.

Pokud v souboru, který zasílám pořadateli turnaje datum narození chybí, případně se děti přihlšují již přímo pořadateli turnaje, měl by na to upozornit rozhodčího a tento údaj při prezentaci zkontrolovat. Prosím všechny, aby si zkontrolovali data narození svým svěřenců (těch, kteří v prním turnaji nehráli) a porovnali s rozpisem soutěže, který jasně definuje, kdo se turnajů může účastnit. Zejména si dejte pozor, aby mladší žáci nehráli za starší. Zcela jistě je tak poškozujete.

V kategorii starších žáků předvedl celkově nejvyšší výkon Martin Schejbal v Kutné Hoře (266). Hranici 250 kuželek pokořil už pouze Jakub Zdražil v Nové Bystřici. Také v kategorii starších děvčat padl nejvyšší výkon v Kutné Hoře díky Vlastě Kohoutové (256). Hranici 250 bodů ještě pokořila Jana Abrahámová (254) také v Kutné Hoře.

V kategorii mladších žáků padaly nejvyšší výkony v Nové Bystřici. Dosáhli na ně Lukáš Prkna (263) a Petr Dobeš (255).

Mezi mladšími děvčaty předvedla velice pěkný výkon 253 kuželek Adéla Honsová opět v Kutné Hoře.

V tomto zpravodaji uvádím pouze výsledky v jednotlivých kategoriích na příslušné kuželně. Průběžné celkové pořadí uvedu po druhém turnaji, který bude již 20. října na kuželnách v České Třebové, Dačicích (21.10. neděle), Duchcově a Vsetíně.

Datum: 30. 9. 2007 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John