ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Další ročník mistrovství ČR neregistrovaných

V červnu loňského roku se uskutečnil 1. oficiální ročník mistrovství ČR družstev neregistrovaných hráčů na šestidráhové kuželně v Přerově. ČKA chce pokračovat v této sportovní akci i nadále, a proto vyhlašuje 2. ročník.

Pravidla soutěže a podmínky účasti zůstávají stejná jako v předcházejícím roce. Na mistrovství ČR může družstvo přihlásit vypisovatel nebo pořadatel dlouhodobé soutěže neregistrovaných družstev. Přihlášeno může být pouze družstvo, které se stalo vítězem nejvyšší dlouhodobé soutěže neregistrovaných v roce 2007 (soutěž musí být ukončena nejpozději do 31. 1. 2008). Z každého města (soutěže neregistrovaných) může být přihlášeno pouze jediné družstvo. Mistrovství se uskuteční pro 4 členná družstva a zúčastnit se mohou pouze hráči kteří nejsou registrováni u ČKA (od 1. 1. 2007).

V případě velkého zájmu se opět uskuteční regionální kvalifikace (pravděpodobně v termínu 17. nebo 18. května 2008) a nejlepší postoupí na finálový turnaj, který je plánován na 14.–15. června 2008. Na pořadatelství finálového turnaje a případných kvalifikací bude vyhlášeno výběrové řízení v závislosti na počtu přihlášených družstev.

Vyplněnou předběžnou přihlášku je třeba zaslat emailem na adresu nere@kuzelky.cz do 29. února 2008. Družstva, která se nezúčastnila 1. ročníku, žádáme o vyplnění a zaslání celého dotazníku.

Kompletní rozpis soutěže bude zveřejněn co nejdříve po zpracování všech přihlášek. Po zveřejnění rozpisu budou organizátoři soutěží neregistrovaných vyzváni k závazným přihláškám na kvalifikaci, resp. na finálový turnaj.

ČKA by zároveň touto cestou ráda oslovila všechny vedoucí soutěží neregistrovaných, kteří by se chtěli stát členy právě vznikající komise pro soutěže neregistrovaných, aby se přihlásili na výše uvedený email.

Datum: 4. 2. 2008 | Sekce: Neregistrovaní | Autor: Jan Kotyza