ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kuželkářské listy – červen 2007

Poslední číslo Kuželkářských listů v letošním soutěžním ročníku přináší především ohlédnutí za dvojím mistrovstvím světa, které se uskutečnilo v květnu v Košicích.

Kuželkářské listy 5/07Úvodní článek celého čísla je celkovým hodnocením šampionátu očima prezidenta ČKA.

V rozhovorech se naši nejúspěšnější reprezentanti svěřují se svými pocity a zážitky z Košic. Trenéři reprezentačních družstev se v rozhovorech a komentářích vyjadřují k dosaženým výsledkům. Všem našim dorosteneckým i seniorským hráčům a hráčkám bylo za výkony na šampionátu vystaveno speciální „KuLiho vysvědčení“ a jejich výkony byly oznámkovány jako ve škole. Toto hodnocení připravili členové redakce Kuželkářských listů s využitím podkladů od reprezentačních trenérů. Nejedná se tedy o známky od reprezentačních trenérů, ale pouze o subjektivní názor tvůrců Kuželkářských listů.

V tomto vydání nechybí ani kompletní přehled výsledků z MČR všech kategorií a informace o výsledku disciplinárního řízení v závažném případě zpochybnění výsledku v zápase I. KLZ.

STK seznamuje čtenáře se složením ligových skupin pro další soutěžní ročník a připomíná hlavní novinky a důležité změny v novele Sportovně technických předpisů.

Další číslo Kuželkářský listů bude vydáno až v průběhu září 2007. Celá redakce "KuListů" vám přeje slunečné a pohodové léto!

Datum: 15. 6. 2007 | Sekce: Kuželkářské listy | Autor: Štěpán Koblížek