ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kontrolní start juniorů – Přerov, 23. – 25. 2. 2007

Nově ustavená juniorská reprezentace se sešla na své první akci – kontrolním startu v Přerově. Pozváno bylo celkem 12 juniorů a juniorek, které vybrali oba reprezentační trenéři – Růžena Smrčková (juniorky) a Luděk Keprt (junioři).

Oproti původní nominaci došlo ke dvěma změnám – namísto Venduly Šebkové (zdravotní důvody) byla pozvána Martina Musilová z ČKD Blansko a za Petra Pláška, který zanechal aktivní činnosti (!!!!) se zúčastnil rýmařovský Jan Sochor.

Přerovský kuželkářský oddíl se zhostil svého úkolu na podtrženou jedničku, Roman Goldemund se svými spolupracovníky připravili perfektně kuželnu, vynikající bylo i ubytování v nově zřízeném penzionu Labuť a hlavně za velice přijatelnou cenu. Obědy a večeře byly podávány hned vedle kuželny v restauraci plaveckého bazénu, byly velmi chutné a v dostatečném množství.

Program Kontrolního startu si kladl za cíl zjistit i fyzickou připravenost reprezentantů a byl velmi náročný. Mimo tří ostrých „stodvacítek“ se hrála i soutěž v tandemech, kde tři finálové dvojice sehrály další tři „šedesátky“ a během soboty absolvovali všichni i dvouhodinovku v tělocvičně (kruhový trenink, míčové hry, různá cvičení). V sobotní podvečer pak ještě hodinové plavání v krytém bazénu.

Právě u fyzické připravenosti se projevily dost velké rozdíly mezi jednotlivci a při závěrečném hodnocení jim toto bylo důrazně připomenuto. Všichni zúčastnění přistoupili k plnění programu zodpovědně a až na jeden případ ho absolvovali kompletní.

Další akce juniorských kádrů se uskuteční začátkem června a trenéři by rádi, kdyby mohl být na náchodské čtyřdráze. Zúčastní se ho již jen po osmi hráčích a hráčkách.

Datum: 26. 2. 2007 | Sekce: Reprezentace | Autor: Petr Holý