ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pohár ČKA – zpravodaj č. 2

Po Novém roce se výsledkově dostáváme také dál v poháru ČKA. Uzavřelo se základní kolo v kategorii mužů. 16 nasazených družstev v nadstavbové části se dočkalo postupujících ze základní části. U žen se pomalu rozjelo 1. kolo nadstavbové části.

Ze zajímavých výsledků vyjímám skvělý výkon Josefa Šálka z TJ Neratovice A. V odvetě se zastavil ukazatel na číslici 624 bodů!!! Kvalitní vyrovnaný duel mezi TJ Sokol Benešov A – Slovan Žirovnice rozhodl první zápas, kde hosté urvali vítězství a rozhodující náskok. Přestože v dílčích bodech měli navrch benešovští, z postupu se radovali žirovničtí. V jiných třech duelech skončil poměr ještě těsněji a při rovnosti skóre, o postupu rozhodovalo více vyhraných drah (dílčích bodů). Štěstí se usmálo takto na TJ Červený Kostelec B a oba Horní Benešovy.

U žen známe prvního postupují družstvo do 2.kola. TJ Hazlov si jasně poradilo s Havlovicemi. Výborné výkony byly k vidění v prvním utkání v Brně – Židenicích. Hostující otrokovická posila Barbora Divílková (566) a především domácí Soňa Lahodová (580) jsou toho důkazem.

Datum: 25. 1. 2007 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Martin Bilíček