ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kuželkářské listy – Speciál k MS Skopje 2006

Listopadové číslo měsíčníku Kuželkářské listy můžeme označit jako speciál věnující se převážně MS jednotlivců a dvojic v makedonském Skopje. Přinášíme Vám komentáře reprezentačních trenérů k výsledkům českých hráčů, dvojrozhovor s našimi vicemistry světa, kde se dozvíte jak se tvořili dvojice hráčů pro soutěž dvojic.

Díky našemu zpravodaji ve Skopje přinášíme i druhou část exklusivního rozhovoru s mistrem světa Ivanem Čechem o jeho přístupu k tréninku. Přesto se nám z MS zdaleka ne vše vešlo do tohoto čísla, a tak si něco málo pro Vás schováme i do prosince.

Přečíst si můžete také pravidelné rubriky k první lize mužů a žen. Seznámíme Vás s aktuálními tabulkami ligových a divizních soutěží. Nezapomněli jsme ani na výsledky II. kola turnajů PMN a pravidelně Vás budeme seznamovat i s děním v Lize mistrů, které se letos účastní dva čeští zástupci.

Do příštího čísla připravujeme novou rubriku o historii kuželen. Pokud se domníváte, že i ta vaše kuželna by si zasloužila zmínku, budeme rádi, pokud nás budete kontaktovat. Také bych rád poděkoval prvním dvěma přispěvatelům, kteří nám sami od sebe napsali zajímavý článek z kuželkářského dění v jejich oddíle.

Na poslední stránce časopisu se setkáte se soutěží o tričko se znakem ČKA. Budeme moc rádi, pokud se do naší soutěže zapojíte a dáte nám tak najevo, že se Vám Kuželkářské listy líbí.

Datum: 8. 11. 2006 | Sekce: Kuželkářské listy | Autor: Michal Maryška