ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

XVII. ročník Mistrovství České republiky neregistrovaných - propozice

Úvodní přehled k nadcházejícímu ročníku MČR neregistrovaných.

Rok se překulil a je připraven již XVII. ročník Mistrovství České republiky neregistrovaných v kuželkách. Propozice zůstávají beze změn. Startovné i na letošní rok činí 1.200,-Kč. Uzávěrkou přihlášek je datum 19.4.2024. Odkaz na přihlašovací formulář naleznete v propozicích nebo na našich stránkách https://kuzelkynere.mozello.cz . Nezapomeňte do přihlášek uvést, jakou soutěž reprezentujete a z jakého místa postupujete. Jako v minulých letech platí, jedna soutěž = max. 2 družstva ! Platby proběhnou do 28.4.2024, pokyny k nim zašleme po 19.4.2024. Veškeré podrobnosti naleznete v propozicích či na našich webovkách. V případě jakýchkoliv nejasností či dotazů nás neváhejte kontaktovat.

 Kvalifikace se odehrají na čtyřech kuželnách. Po roční pauze se jedna z nich vrací do Prahy na Žižkov, další v Čechách se uskuteční v Rychnově nad Kněžnou, na Moravě jsou kvalifikačními místy Horní Benešov a Rosice.

Termíny a pořadatelské oddíly: 

  • 4.5.2024 - TJ Start Rychnov nad Kněžnou
  • 4.5.2024 - KK Rosice
  • 4.5.2024 - Kuželky Horní Benešov
  • 11.5.2024 - SK Žižkov Praha

Rozlosování a časový rozpis rozešleme po uzávěrce přihlášek. Do finále dle poměrného klíče postoupí z jednotlivých kvalifikací 24 nejlepších celků.

Finále se uskuteční poslední květnový víkend, tj. 25.-26.5.2024, a těšit se na nás bude pořádající SKK Náchod. Zřejmě nebude vadit, když uvedeme při této příležitosti jednu statistickou záležitost, která by mohla (nejen) neregistrované kuželkáře zajímat. Náchodská liga neregistrovaných hostí v letošním 49. ročníku celkem 66 amatérských družstev, čímž se řadí na pomyslnou druhou příčku v republice. Největším turnajem zůstává Jičín, kde nereligu hraje 74 týmů.

 

Frait Pavel, Koblása Milan a Rolc Ladislav


Datum: 9. 2. 2024 | Sekce: Neregistrovaní | Autor: Pavel Frait