ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pohár ČKA - Osmifinále mužů

Výsledky osmifinále poháru ČKA muži

V soutěži mužů už zůstalo posledních osm družstev a to předznamenává čtvrtfinále a také poslední kolo, které se bude hrát formou zápasů doma-venku. Účastníky čtvrtfinále jsou dvě družstva z Valašského Meziříčí, Slavoj Praha, Rokycany, Husovice, Ježci z Jihlavy, Přerov a Duchcov.

Až na dva skončily všechny duely jednoznačně. O postup Přerova přes Rosice se zasloužil hlavně reprezentant Michal Pytlík, který v obou duelech vyhrál všechny dráhy, a ty právě rozhodovaly o těsném celkovém vítězství. Interligové Husovice si vezly ze Zlína remízu a nadřely se i v odvetě na černovické kuželně, kde těsně zvítězily a postoupily do čtvrtfinále. Do čela jednotlivců se vyhoupnul rekordem kuželny 664 poražených kuželek na Moravské Slávii Brno duchcovský Matěj Novák, hlavně excelentní dorážkou 269. Nadějný výsledek s těsnou výhrou v domácím utkání si vybojoval Červený Kostelec, ale bohužel na odvetu do Valašského Meziříčí nedorazil, a tak se zrodila první kontumace a postup favorita.

Všechna čtvrtfinálová utkání musí být sehrána do 28.května 2023.

Příjem zpravodajů je třeba si zajistit na webu ČKA www.kuzelky.cz. Zpravodaj je možné si stáhnou také z pohárového webu (poharcka.kuzelky.cz).

Datum: 1. 5. 2023 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jaromír Šula