ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

KuLi aktuality - Po bouřce vysvitlo sluníčko

KuLi aktualita o utkání Rokycan v Lize mistrů.

Úvodem jen pár slov. Na jaře tohoto roku jsme v rámci KuLi rozjeli novou rubriku aktualit. Vyzvali jsme při tom všechny kuželkáře, aby se nebáli nám zaslat tvoji tvorbu. První vlaštovka vylétá s koncem podzimu. Rokycanský novinář Václav Webr nám popsal první vystoupení Rokycan v aktuální Lize mistrů.

Příjemné počtení.

Lukáš Dařílek


Po bouřce vysvitlo sluníčko

Kdybych začal tento komentář od druhé čtveřice rozhodně by pro nás vyzněl velice optimisticky. Bohužel informační povinnost mi velí komentovat celé utkání.

Do úvodní čtveřice nastoupili Vojta Špelina (559) a Michal Jirouš (567). Soupeř do utkání vstoupil s takovou vehemencí, které nedokázali naši hráči čelit. Výsledkem je průběžný stav 2:0 a plus 170 kuželek pro domácí.

Prostřední část se ovšem hraje podle našich not. Míra Šnejdar (652) získal náš první dílčí bod naprosto dominantním způsobem a Radek Hejhal (639) si jej zasloužil díky většímu počtu poražených kuželek. Před závěrem tu máme smírný stav, ale domácí mají ještě 86 kuželek k dobru.

V závěru se děly zajímavé věci. Domácí, jenž měli dosud utkání pod kontrolou, se začali bát o výsledek. Svůj podíl viny na tom měl Honza Endršt (605), jenž získal náš třetí dílčí bod. O ten se do posledního hodu rval Michal Bučko (638), aby jej v samém závěru získal. Získáváme velice nadějný výsledek do odvety 4:4 (3660:3709), ale rozhodně by nemělo zapadnout, jak hrůzně jsme do tohoto utkání vstoupili.

Václav Webr


Datum: 1. 12. 2022 | Sekce: Mezinárodní soutěže | Autor: Václav Webr