ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Tisková zpráva – MIRO GLOVES a ČKA uzavřely spolupráci

ČKA uzavřela exkluzivní partnerství s českým renomovaným výrobcem ponožek.

Česká kuželkářská asociace uzavřela exkluzivní spolupráci se společností MIRO GLOVES, předním českým výrobcem textilního oblečení, který působí na domácím trhu již od roku 1990.

Společnost MIRO GLOVES je díky obchodní značce Silvernite® průkopníkem v oblasti pasivní hygieny. Pasivní hygiena vychází z principu, že i když zrovna nemáme možnost praktikovat činnosti aktivní hygieny jako například mytí rukou, existují materiály, které jsou schopny pomoci nám s redukcí bakterií, kvasinek či plísní, se kterými naše pokožka přirozeně přichází do styku. Tím minimalizují nebo zcela odstraní následné zdravotní problémy. Stříbro je jedním z nejúčinnějších a nejpřirozenějších způsobů zabíjení bakterií a mikroorganizmů.

Oblečení Silvernite® je vyrobené z látky se stříbrným vláknem propleteným v její struktuře. Nabídka antibakteriálního oblečení Silvernite® zahrnuje především rukavice, spodní prádlo a v neposlední řadě i ponožky.

Ponožky Silvernite® potlačují zápach, jsou prodyšné, rychleschnoucí a omezují množení bakterií a tvorbu plísní na nohou. Ponožky byly testovány v certifikované laboratoři na antibakteriální účinky, a to s těmi nejlepšími výsledky (např. Staphylococus Aureus) a jsou zároveň úspěšně otestovány na odolnost proti plísním typu Trichophyton.

Stříbrné vlákno v ponožkách je nevypratelné a bude plnit svou funkci po celou dobu životnosti ponožek.

Speciální kuželkářské ponožky budou spolu s dalšími typy k dispozici na speciálním e-shopu značky Silvernite® silvernite.cz.

Datum: 21. 11. 2022 | Sekce: Ostatní | Autor: ČKA