ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

KuLi aktuality - Nový interligový ročník odstartuje již tuto sobotu!

Den D pro prestižní česko-slovenskou kuželkářskou soutěž se blíží. Již tuto sobotu 10. září 2022 zahájí nový ročník kuželkářské Interligy, kterým vás budeme po celou dobu provázet.

Na konci minulého ročníku opustil soutěž tým TJ Slavoj Velký Šariš. Nově se v soutěži představí dva týmy: jedním je český zástupce SKK Hořice, slovenskou stranu doplní tým FC FO Filakovo. Nadcházející ročník slibuje pěknou podívanou, o čemž svědčí některé změny v týmech.

Jaké to jsou? (podotýkám, že níže uvádím pouze vybrané změny, o kterých máme konkrétní informace). 

  • Ježci z Jihlavy přibrali do svého týmu nového ježoura Mojmíra Holce z TJ Centropen Dačice
  • z 1. Bundesligy se vrací Radek Hejhal, který nově podpoří kluky z Rokycan. Také Milan Wagner mění 1. Bundesligu a společně s Michalem Bučkem se stanou oporou ligových týmů Rokycan. 
  • do Hořic míří na hostování Petr Vaněk z Červeného Kostelce
  • tým Podbrezové opustil Erik Kuna. Náhradou přijdou do A týmu Kristián Soják a Andrej Balco. Kromě nich bude mít Podbrezová podporu také B týmu. 
  • do Trstené se z nejvyšší rakouské soutěže vrací staronová posila Ivan Čech
  • TJ Rakovice posílí Martin Dolnák z ŠK Modranka. 

Pokud si chcete zpříjemnit víkendy výkony nejlepších hráčů, můžete sledovat vybraná interligová utkání online. Níže naleznete účty vybraných týmů Interligy, které zprostředkovávají přenosy online. Pak už jen stačí nalézt si správný přenos a těšit se z výkonů hráčů: 

Přehled výsledků Interligy naleznete na: 

Absolutní novinkou pro tento ročník je facebooková a instagramová stránka Interligy, kde vám budeme přinášet důležité a zajímavé informace ze světa Interligy. Pravidelně ve čtvrtek zde naleznete preview nadcházejících utkání, v neděli pak přehled výsledků daného kola. Kromě toho se s vámi chceme podělit o zajímavé informace, rekordy, rozhovory s hráči, statistiky apod. A s tím nám můžete pomoci také vy. Jakékoliv fotografie z utkání, krátká videa, zajímavá čísla apod. nám můžete zaslat a my je velmi rádi zveřejníme, případně můžete označit interligový účet a použít příslušné hashtagy. Chcete popřát svému týmovému hráči? Dejte nám vědět a můžeme mu popřát všichni najednou:). Pomozte nám obohatit interligové zpravodajství a udělejme z nich opravdu bohatý zdroj kvalitních informací. Komentujte a přidávejte informace. Je možné, že jsme na něco zapomněli nebo o nich např. nevíme. 

 Sledujte nás na: 

FB stránka Interliga kuželek

IG Interliga.kuželek

Máte další nápady, nápady ohledně zpravodajství Interligy? Nebojte se nám o nich říci, společně je můžeme zrealizovat. S jakýmkoliv dotazem ohledně Interligy můžete psát na můj e-mail marie.rihova@kuzelky.cz

Co říci závěrem? Pevně věřím, že se vám naše nové zpravodajství bude líbit a hráčům přeji úspěšný start a pěkné výkony po celou sezonu. 

Zdraví vás interligová zpravodajka Máří (Marie Říhová)

Datum: 8. 9. 2022 | Sekce: KuLi aktuality | Autor: Marie Říhová