ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Okénko do zahraničí 2021/2022 - Německo č. 21

Je dobojováno. Rot-Weiss Zerbst se po šestnácté v řadě stal vítězem 1. Bundesligy, stříbro bere SKK Raindorf s českými zástupci Michaelem Kotalem a Milanem Svobodou, bronzovou příčku obsadil tým VfB Hallbergmoos.

1. Bundesligu opouští týmy, které skončili na 8.-11. pozici, konkrétně FEB Amberg, TSG Kaiserslautern a tým Kleeblatt Berlin, kterému se nepodařilo za celou letošní sezónu uhrát ani jeden bod.

11. června se odehrají zápasy o postup do 1. Bundesligy. Účastnit se jich budou týmy Nibelungen Lorsch, SK Markranstädt, SKC Unterharmersbach. Dva nejlepší z nich doplní zbývající týmy 1. Bundesligy pro příští ročník.

Nejlepším hráčem pro tuto sezónu se stal Florian Fritzmann z TSV Breitengüssbach, druhým byl Timo Hoffmann z Zerbstu a třetí skončil Radovan Vlajkov z VfB Hallbergmoos. V první desítce se umístili hned čtyři hráče vítězného týmu Rot-Weis Zerbst. Z českých hráčů si nejlépe vedl Milan Svoboda, který obsadil pátou příčku v celkovém pořadí jednotlivců. Patnáctou pozici bral Radek Hejhal, sedmnáctou Michael Kotal, Milan Wagner skončil padesátý.

Okénko do zahraničí 2021/2022 - Německo č. 21

Datum: 20. 5. 2022 | Sekce: Domácí soutěže | Autor: Marie Říhová