ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Interliga 14. kolo

O minulém a tomto víkendu se kromě čtrnáctého kola hrálo i několik dohrávek 10. a 11. kola.

Slavoj V. Šariš minulou sobotu prohrál v dohrávce 11. kola s TJ Rakovice 3:5. Průměrné utkání pro sebe rozhodli hosté v poslední rundě o 33 kuželek. O tomto víkendu V. Šariš promrhal minimální náskok 21 kuželek, když v poslední rundě nepovedený výkon zadáka znamenal zisk bodů pro hostující Tatran Sučany o tentokrát pouhých 10 kuželek. Šariš tak obě dohrávky prohrál 3:5 a má o čem přemýšlet.

V dalším utkání dohrávaného 10. kola hostující Ježci z Jihlavy zaskočili domácí Sokol Husovice a po zásluze vyhráli 5:3. Domácím nepomohl ani vynikající výkon 654 v podání Petra Hendrycha. Poslední dohrávkou 10. kola o minulém víkendu se postaraly ŠKK Trstená Stárek a Lokomotiva Vrútky. Domácí bez větších problémů utkání kontrolovali, hosté naopak zlobili jen hned v první rundě a to bylo vše. Trstená si tedy připsala výhru 6:2.

ŠKK Trstená se o tomto víkendu představila v Rokycanech kde překvapivě ale zaslouženě vyhrála 6:2. Hostující Lukáš Juris se zaskvěl skvělým výkonem 685. Dalším stejným výsledkem 6:2 skončilo utkání mezi domácím TJ Valašské Meziříčí a TJ Lokomotiva Vrútky. Domácí podali kvalitní výkon a hostům nadělili 271 kuželek. V posledním utkání kola se v neděli představila Trstená v Praze proti Slavoji Praha. Utkání vysoké úrovně pro sebe rozhodli hosté v poměru 6:2. Ozdobou utkání pak byli výkony domácího Jaroslava Hažvy a hostujícího Nikolaje Konopky. Oba shodně porazili 678 kuželek. Předehrávané utkání 16. kola v Rakovicích pro sebe rozhodla Podbrezová, když zvítězila poměrem 6:2. Vysoké výkony hostujících hráčů 666 Jiří Veselý, 660 Bystrík Vadovič, 644 Jan Bína znamenaly také vysoký celkový výkon, který se zastavil na hodnotě 3770.

Karel Bok

Datum: 6. 2. 2022 | Sekce: Interliga | Autor: Karel Bok