ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Oznámení sekretariátu – pozastavení registrací, omezení činnosti

Z důvodu účetní uzávěrky bude dočasně pozastavena možnost prodlužovat členské příspěvky skrze systém elektronické evidence. Z důvodu čerpání dovolené bude omezený provoz sekretariátu. Podrobnosti v článku.

Z důvodu účetní uzávěrky bude dočasně pozastavena možnost prodlužovat členské příspěvky skrze systém elektronické evidence, a to v období 23.-31.12.2021. Vešekré, již vytvořené žádosti prosím uhraďte do 30.12.2021 jinak budou ze systému vymazány a bude nutné je v lednu vytvořit znovu. Od 1.1.2022 bude funkce opět v provozu v plném rozsahu a veškeré žádosti budou zpracovány do prvního jarního kola.

Zároveň ve dnech 23.12.2021-2.1.2022 čerpá sekretariát ČKA dovolenou. Po tuto dobu budou pozastaveny všechny úkony spojené s agendou registrací. Všechny žádosti o nové registrace a další neakutní žádosti budou vyřízeny v lednu. Veškeré dotazy v průběhu tohoto období zasílejte na emailové adresy sekretariátu. V naléhavých případech jako fakturace, konzultace k vyúčtování příspěvku pro krajské svazy apod. volejte T. Valíka.

Děkujeme za pochopení a přejeme příjemné prožití svátečního období.

Datum: 16. 12. 2021 | Sekce: VV ČKA | Autor: ČKA