ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Školení trenérů II. třídy (aktualizace pro veřejnost)

Po covidové odmlce se 17. 11. 2021 uskuteční školení trenérů II. třídy v Přerově, tentokráte rovnou s mezinárodním obsazením.

Trenérsko-metodická komise ČKA využije možnosti konference v rámci projektu Posacyp v programu Erasmus+ Evropské unie. V Přerově se tak účastníci mohou těšit na lektory z několika zemí v čele s bývalým trenérem Srbské reprezentace Milošem Ponjavičem.

Aktualizace 25.10.2021

Část programu, konkrétně přednášky v rámci mezinárodní koference (přibližně 10:00-14:00), budou otevřeny pro širší veřejnost, především pro zájemce o trenérské řemeslo. Pokud máte zájem se zúčastnit, hlaste se prosím předsedovi TMK (viz kontakt níže).

Potenciální účastníci by měli splňovat následující požadavky:

  • aktivní trenéři II. třídy, kteří si rádi rozšíří obzory
  • trenéři II. třídy, kterým vypršela kvalifikace a chtějí požádat o její prodloužení

Školení bude celodenní, kdy po dopoledním mezinárodním bloku proběhne odpolední shrnutí toho nejdůležitějšího z přednášek, dále se budeme věnovat aktuálním tématům z pohledu rozvoje trenérů v ČR a prostor bude i na všetečné dotazy účastníků. Na závěr složí všichni účastníci písemnou zkoušku ze všech probraných témat. Přesná náplň školení bude ještě upřesněna, ale všichni účastníci jej obdrží ihned po uzavření přihlášek.

Přihláška musí obsahovat – jméno a příjmení, mateřský oddíl/klub, datum narození, rok získání III. kvalifikační třídy. Přihlášku zašlete v elektronické podobě na adresu: komls@centrum.cz nejpozději do 31. října 2021.

Datum: 2. 11. 2021 | Sekce: TMK | Autor: Jan Kotyza