ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Workshopy – přihlašovací formulář

Baví tě kuželky? Chceš se v nich zlepšit? Přijeď na workshop, kde ti zkušení trenéři pomohou! Dozvíš se, jak se dobře rozcvičit, jak správně hrát dorážku, co dělat po tréninku a spoustu dalšího. Nerad jezdíš sám? Vezmi kamaráda, vezmi trenéra, vezmi rodiče. Každý se může zeptat a vyzkoušet si něco nového.

Workshopy jsou otevřené akce pro všechny zájemce z řad mladých hráčů (žákovského až juniorského věku), trenérů či rodičů a dalších sportovních nadšenců. Workshopy budou rozděleny do dvou tříhodinových bloků (dopolední/odpolení). V každém bloku budou tři stanoviště: kuželkářské, teoretické a kondiční, kde se mohou zájemci po hodině střídat a behěm jednoho bloku projít a vyzkoušet všechna stanoviště. Cílem akce je formou workshopu předávat zkušenosti mezi trenéry a účastníky a učit se dovednosti formou praktických cvičení. Účast na akci je bezplatná.

Workshopy

  • sobota 24. 7. 2021 (Třebíč) – změna místa konání
  • neděle 25. 7. 2021 (Kosmonosy)

Workshopy proběhnou na základě vašeho zájmu a odezvy. Pokud uvažujete o účasti na workshopu, prosím vyplňte tento formulář. Vyplnění formuláře zabere 1 minutu. Formulář je otevřený do středy 21. 7. 2021 do 10.00. Po vyhodnocení Vašeho zájmu vyjde hned ve středu článek, ve kterém budou workshopy potvrzeny a upřesněny, nebo zrušeny. Děkujeme za pochopení.

Veškeré dotazy směřujte na sekretariát.

Datum: 17. 7. 2021 | Sekce: Mládež | Autor: ČKA