ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Petr Vaňura – pozvánka k diskusi

Vážení přátelé kuželek, oslovuji vás jako vicepresident WNBA a zároveň předseda Technické komise WNBA.

Petr VaňuraPodle našeho názoru nastal čas na úpravu technických předpisů. Zejména v jejich zjednodušení a také, abychom umožnili výrobcům a dodavatelům materiálů a technologií snáze uvádět na trh nové výrobky.

Bohužel minulá technická komise nám nebyla ochotna předat žádné materiály, a tak jsme museli kompletně celé předpisy a související písemnosti přepisovat a obrázky dělat znovu. Toto vše už máme za sebou. Proběhlo mnoho jednání na úrovni nové technické komise a mnoho separátních jednání s výrobci a dodavateli technologií. Na leden bude připraven ucelený materiál pro sekce Classic a Schere, kde by na presidiu WNBA mělo dojít ke schválení uvedených technických předpisů.

Zatím Vám tu neschválenou verzi nepředstavím, ale protože vím, že se mezi námi pohybuje spousta šikovných lidí s progresivními názory, tak proto otevírám diskusní fórum a třeba nás společně ještě něco napadne. Za roky strávenými na kuželnách máte určitě poznatky, které by mohly být přínosem. Tuto diskusi budu moderovat a předem děkuji za příspěvky.

Datum: 22. 11. 2019 | Sekce: Ostatní | Autor: Petr Vaňura