ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Praktický seminář pro trenéry mládeže

Pozvánka na praktický seminář pro trenéry mládeže, který se uskuteční během 8. letního „Kempu talentované mládeže“ ve dnech 29. srpna – 1. září 2019 ve Vrchlabí.

Jedná se o několikadenní školení, jehož hlavním lektorem bude Daniel Lehnert, člen legendárního fyziotýmu doktora Koláře. Primárním tématem bude hlavně fyzioterapeutická stránka našeho sportu, tzn. strečink, regenerace, kompenzační cvičení, ale vzhledem ke zkušenosti jednotlivých lektorů lze otevřít diskuzi v podstatě na jakékoliv téma (viz přiložený program). Akce je určena hlavně pro trenéry II. třídy, kteří by si rádi prodloužili anebo prohloubili svojí trenérskou kvalifikaci, ale v individuálních případech lze zvážit i účast dalších zájemců.

Potvrzení účasti:
Trenéry žádáme o zaslání informace o zájmu své účasti s kontaktním telefonem na mailovou adresu jan.kotyza@kuzelky.cz nejpozději do 18. srpna 2019. Jejich účast bude následně potvrzena telefonicky.

Doprava:
Žádáme všechny, aby se z míst, která jsou ve stejných směrech, domluvili na společné dopravě tak, aby bylo auto maximálně využito, a to i za cenu drobné zajížďky. Na základě potvrzení účasti Vám zašleme informaci o konečné jmenovité účasti. Pak bude možné dohodnout společnou dopravu. Autu, které bude obsazeno minimálně 2 účastníky bude proplaceno krácené jízdné ve výši 4 Kč/km. Ostatní obdrží jízdné ve výši jízdného veřejnou dopravou.

Ubytování:
Řeší si každý sám. Po dohodě je možno zajistit ubytování se zbytkem výpravy, kde jsou však již omezené kapacity, proto šance rostou s rychlostí nahlášení.

Datum: 16. 8. 2019 | Sekce: TMK | Autor: Jan Kotyza