ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Reprezentační soustředení dorostu

Ve dnech 23.–26. srpna se ve Valašském Meziříčí konalo první dorostenecké soustředění před MS dorostu v Rokycanech. Přípravy se zúčastnilo 12 dorostenek a 12 dorostenců.

Reprezentanty čekal nabitý program. Hned první den si zahráli na kuželně a vyzkoušeli si místní dráhy. V pátek se vystřídali na kuželně a v tělocvičně, kde si mimo jiné prošli kruhovým tréninkem. V sobotu na řadu přišly všemi očekávané fyzické testy, kdy si hráči a hráčky mohli ověřit, jak na tom po fyzické stránce jsou, na čem je potřeba zapracovat a v čem by se měli do příště zlepšit. Nechybělo například skákání přes švihadlo, Cooperův běh nebo výdrž a shyby na hrazdě. Odpoledne se hrály tandemy a sprinty. Každý večer probíhala společná sezení s trenéry.

„Ostrá“ kontrolní stodvacítka byla na programu v neděli. K vidění byly kvalitní výkony, na některých hráčích a hráčkách se však projevila únava z předchozích dnů. I přesto si však někteří hodili osobní rekordy!

Na to, aby hráči trenérům dokázali, že právě oni jsou na MS ti praví, mají ještě celou sezónu a další reprezentační akce. Tvrdá práce tedy právě začíná.

Velké poděkování patří členům oddílu TJ Valašské Meziříčí za organizaci a možnost na jejich kuželně soustředění uskutečnit.

2018-08-23 Soustředění dorost ValMez

Datum: 31. 8. 2018 | Sekce: Reprezentace | Autor: Ludmila Johnová