ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pro-Tec Cup – Pohár ČKA: 3. předkolo mužů + los nadstavby

Pro-Tec Cup – Pohár ČKA v kategorii mužů ukončil základní část a vstupuje do nadstavbové části.

Poprvé se představí šestnáctka nasazených týmů v soubojích se šestnácti nejúspěšnějšími družstvy ze základní části. Největší zastoupení v nadstavbové části má, stejně jako vloni, Jihomoravský kraj 6 družstev (3 nasazená a 3 postupující ze základní části). Královéhradecký kraj 5 družstev (3+2), po třech družstvech má zastoupení Plzeňský, Ústecký (oba 2+1) a Jihočeský kraj (1+2). Po dvou má Praha, Zlínský kraj oba (1+1), Vysočina (2+0), Karlovarský a Liberecký kraj (oba 0+2). Po jednom zástupci má Pardubický (1+0) a Olomoucký kraj (0+1). Žádné zastoupení nemá Moravskoslezský a stejně jako minulý rok Středočeský kraj.

Součástí zpravodaje je také samozřejmě los nadstavbové části poháru. Nejnižší losovací čísla (1 až 4) mají účastníci loňského finálového turnaje dle pořadí. Každé je zařazeno do jedné ze čtvrtin pavouka. K nim jsou přiřazeni po jednom loňští poražení čtvrtfinalisté a po dvou osm nejlépe umístěných družstev v minulém ročníku (2016–17) dlouhodobých soutěží.

Postupující ze základní části jsou všichni postaveni na stejnou úroveň (mají čísla 17 až 32) a budou soupeři družstvům nasazeným. Losovací čísla u nich uvedená slouží jenom k určení pořadí utkání ve dvojzápasech v dalších kolech. V prvním kole začínají všechna postupující družstva ze základní části doma. Dvojice soupeřů byly určeny kombinací podmínek Rozpisu soutěže a losu.

Příjem zpravodajů je třeba si zajistit na webu ČKA www.kuzelky.cz. Zpravodaj je možné si stáhnou také z  adresy (poharcka.kuzelky.cz). Výsledky utkání Pro-Tec Cup – Poháru ČKA jsou denně aktualizovány na webu poharcka.kuzelky.cz. Zde jsou oznámeny i nahlášené termíny utkání.

Datum: 22. 1. 2018 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda