ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kuželkářské ankety za sezónu 2016/17

Výkonný výbor České kuželkářské asociace vyhlašuje další ročník ankety o osobnosti kuželkářského sportu. Již počtvrté se nebude volit za kalendářní rok, ale za kuželkářskou sezónu. Pošlete své hlasy a rozhodněte o těch nejlepších! Hlasování končí již 10. června!

Systém hlasování zůstává stejný jako v uplynulých ročnících – každý oddíl (bez ohledu na to, jakou soutěž hraje) má jeden anketní lístek ve čtyřech hlavních kategoriích. A to Kuželkář sezóny, Kuželkářka sezóny, Junior sezóny a Juniorka sezóny. Pověřený zástupce z každého oddílu může hlasovat pro nominované v dané kategorii. Ocenění Trenér sezóny a Trenérská stálice vzejdou z rozhodnutí Výkonného výboru ČKA, stejně jako další člen, který bude uveden do Síně slávy kuželkářského sportu. Talenty roku vyberou členové Komise mládeže a Komise státní reprezentace. Hlasovat mohou i další funkcionáři ČKA, viz podrobné informace o hlasování.

Vyhlášení výsledků ankety Kuželkář sezóny 2016/17 se uskuteční v Brně na společném slavnostním večeru v sobotu 24. června 2017. Tomuto vyhlášení budou rovněž předcházet zasedání Výkonné rady ČKA, Valné hromady ČKA a Valné hromady ČKBF.

Informace k hlasování

Anketní lístky

Řádně vyplněné anketní lístky zasílejte emailem na adresu . Případné dotazy zodpoví Lukáš Dařílek na telefonu 728 835 020.

Vyzýváme Vás k hlasování v kategoriích dle výše uvedených hlasovacích práv. Přejeme tu správnou volbu a věříme, že využijete svou šanci rozhodnout o těch nejlepších!

Vaše anketní lístky očekáváme nejpozději 10. června 2017.

Datum: 5. 6. 2017 | Sekce: Kuželkářské ankety | Autor: ČKA