ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

MS družstev – třetí den

První ostrý start sehrají české ženy od 18:30 proti reprezentaci Bosny a Hercegoviny. Update 21:35, dohráno!

Bosna a Hercegovina Česko
Tatjana Zlojutro 584 2:2 604 Hana Wiedermannová
Sanja Majhen 594 0:4 636 Nikola Tatoušková
Rasida Rahmanovic 550 1:3 591 Dana Wiedermannová
Tatjana Perisic 574 3:1 576 Veronika Petrov
Maja Kovacevic 559 1:3 618 Renáta Navrkalová
Dragana Lotina 559 1:3 596 Alena Kantnerová
  3420 8:16 3621  
  1 : 7  

Dobar dan, kuželkářští fanoušci a fanatici a příznivci rčení: "je to kulatý",

naše ženy dnes sehrají první ostré utkání v rámci MS družstev. Po tréninkovém rozjezdu je čeká první započítávaný duel.

Něco málo k průběhu dne...ráno nejprve hrály Chorvatky proti Francouzkám. Favoritky s přehledem zvítězily 7:1. Výborně hrála Ana Jambrovic (666). Překvapivě jediný bod ztratila světová rekordmanka Ines Maričič, která dnes opravdu nehrála dobře. I tak zahrála 623 kuželek. Posledním hodem však bod pro svůj tým získala Aurelie Rémy (624). Pokazila tak Maričič dnešní 29. narozeniny. Na vedlejších drahách neměly příliš slitování se Slovenkami Slovinky. Slovenkám vyšel úvod, když Katarína Valigurová zahrála 648. Z jejich strany to však bylo vše. Od druhé dvojice už Slovinky dominovaly. Nakonec zvítězily 7:1. Celá slovinská šestice se vešla mezi 602 až 625 sražených kuželek.

Po nich si na dráhách 1 - 4 zatrénovaly Srbky (polský celek se kvůli finančím trablům ze soutěže odhlásil). Rumunky si pak nedělaly žádné zásadní starosti s Dánkami (7:1). Aktuálně dohrávají Němky s Rakušankami. Domácí hráčky vedou 3:1 o 84 kuželek před závěrečnou dvojicí. Sina Beisser zahrála 625 a je zatím nejlepší. Domácí výkony se zatím zdají býti poněkud vlažné. Na Chorvatky by něco takového zřejmě nestačilo. Na Rakušanky to však celkem v pohodě stačí. Vedle hrají v rámci naši skupiny Italky, ale pouze tréninkový mač se složeným celkem (náhrada za Černou Horu). Italky zatím 3:1 o 42 kuželek prohrávají. To jim zřejmě před závěrečným soubojem ve skupině, proti našim děvčatům, náladu nějak zásadně nezvedne.

Italky nakonec prihrály velmi přesvědčivě, 7:1. Němky hrály i závěr velmi vlažně. Rakušanky toho využily a zatlačily na ně. Zvláště Melina Zimmermann pod tlakem nehrála vůbec dobře. Němkám zachránil výhru zlepšený výkon Saskie Seitz na poslední dráze. Nakonec tedy 6:2 3559:3530. Němky se budou muset výrazně zamyslet, jinak je pozítří Maďarky rozstřílí. Teď již k našemu utkání... (vedle nás budou hrát Maďarky s Estonkami)

Nikola Tatoušková, Hana Wiedermannová

Holky se už rozhazují. Nikča začíná hodovko.u...je třeba soupeřkám hned ukázat, že to dneska budou mít těžké. Hanka tedy volněji...čtyřka ze středu. Hanka první hodovku dává čtvrtým hodem a pátým se dostáá do vedení, které jak doufám již nepustí, 5 30. Nikča 7 47. Nikča drží pravou ulici a začíná soupeřce odskakovat. Hanak se ještě hledá a mírně prohrává. Hanka dává hodovkou a 10 uzavírá za 62. Nikča má o čtyři více. A teď se po Hance opičí a taky dává hodovku. Hance výborně vychází malý řádek, hodovka, sněhulák (osm, zůstává král) a následně další hodovka, mimochodem Nikča s přehledem taky. Hanak dává plné 101 po další hodovce, Nikča baťovku 99. Hanka začíná devítkou na dva. Nikča krokodýlem na tři (sedma, zůstává král a sedlák). Hance teď nedotahuje...z publika se ozývá: "maštal". Nikča dává hodovku, vede o 13. Hanka dobírá a také o fous vede, soupeřka Zlojutro ale odpovídá hodovkou. Nikča hodovku podepisuje sněhulákem, Hanka dává obyčejnou osmu. Zlojutro bojuej o dráhu, druhá devítka v řadě. I soupeřka Nikči Majehn to roztáčí.hodovkou a sněhulákem. Zatím je to boj. Nikča otevírá šestkouvou plzní (ulice bez roha), Hanka sedmou. A hned uklízí. Nikča na dva hody. Hanka á tři do konce a musí přes...střed za čtyři to však hatí. Zlojutro dává 72 do dorážky, celkem 159. Hanka 153. Nikča předposledním hodem dobírá, dráhu končí hodovkou, celkem 162, plus 16. Vyrovnný je zatím i druhý souboj, byť obě Maďarky těsně zvítězily.

Nikča na sedmě začíná osmou. Hanka středem za pět. Holky teď tlačí na pilu, Hanka 4 30. Nikča 4 29. Dávají jednu pravou za druhou. Hanka na pět hodů nahrála 11 kuželek. Nikča dvě. Hanka si drží odstup, 10 72, plus deset. Nikča zahrává ještě o jednu víc a díky vlaštovkám (přední roh a dvě zadní fány) soupeřky je plus devět. Nikča dává čisté fanky, ale napravuje to hodovkou. Nikča celkové plné 101. Majhen se dotáhla na rozdíl tří kuželek. Zlojutro dává 96 a je na osm kuželek vzdálena Hance. Nikola první devítku na dvě a na to osm. Hanka takyna dvě, suverénně dopíjí šestkovou plzeň. Nikča pokračuje v nastoleném tempu, opět na dvě. Hanka otevírá fankami. Následuje střed a bude muste překousat. Zlojutro to trestá hodovkou. Nikča mezitím kouše krokodýla. Obě otevírají...Nikča sedm a Hanka hodovku. Už jí potřebovala, protože Zlojutro byla opět mírně v čele. Nikča dává tlačenku z krále a zadního roha a je čtyři kuželky napřed. A teď hodovka. Nikča tím snad definitivně trhá Majhen. Té totiž zůstává krokodýl. Hanká hod osm k dobru a hod. Netahá to dneska...i Nikče zůstává stát fána po krásném hodu na levý párek. Hanka hodovkou rozhoduje dráhu. A k tomu jedna na dvě a posledním hodem 8. Dráha 166, v polovině 319, plus 19. Nikča zakončuje za 164, 326, plkus 28. Druhé dráhy už byly o něco jednoznačnější, byť naše holky musely opravdu předvést maximum. Bosňanky zatím hrají velmi dobře. Estonky už prohrávají o 65. Maďarky jistě žádné drama nepřipustí.

Nikča opět rozjíždí plné hodovkou. Podpis fakami však jistě nebyl jejím záměrem. Hanka si hodovku opět schovává na čtvrtý hod. Majhen ale souboj s Nikčou rozhodně nevzdává, 4 28. Nikča má o jednu méně. Hanka 5 33. Te%d nás to celkem krade, samá šestka z pravých...no konečně osma od Nikči. Soupeřky sice občas zahrají horší hod, ale hodovkami se drží na dostřel. Hanka 10 64, plus 5. Nikča 67. Majhen díky třem hodovkám 70. Hance to zatím z pravé vůbec nepřidává. Nikča bohužel fanky. Soupeřka naštěstí odpovídá jen vlašťovkami. Hanka dává hodovku 14. a plné končí šestkou, 94 a vede o pět. Zlojutro však začíná středem. Majhen plné 92, Nikča také o pět víc. Nikča začíná sněhulákem. Hanka těsně nedopíjí plzeň, takže devítka na tři. Na podruhé se Hanka už nemýlí. Nikča podruhé 8, 1. Hanka dává fanky, Nikča šestkovou plzeň. Obě budou hrát do levé ulice. Hanka dává pět a zůstává jen sedlák. Nikča se s tím nemaže a uklízí. Hanka následně taky. Nikča otevírá...nekompromisní hodovkou. Hanka nechce zůstat pozadu, ale je to jen osm :-) Sedlák je pryč. Další hod těsně mjí roha a je to plzeň, roh ale dopadává. Hanku čeká párek s druhou zadní fánou. Bohužel dává jen sedláka a na to fíká. Nikča naopak dobírá těžkou figuru. Hanka už nepřelézá, ale 139 stačí na výhru o 6 kuželek. Nikča má ještě šest hodů...brand. Dobírá však celou levou stranu i s pravou zadní fankou. A teď i těsně druhý páreček. Tři hody do konce...sedma z pravé. Majhen díky další vynikající dorážce dává 162 dráhu. Nikča zvenku dobírá a potřebuje dvě na jistotu bodu. Šest.  Před závěrem 492.

Hanka zahajuje osmou, Nikča osmi kuželkami na dva hody. Hanka přidává hodovku. Má k dobru hod a 24 kuželek. Druhá hodovka! Majhen se trápí, 4 16. Nikča sice také začíná zvolna, ale i tak vede. Za to Hanka to rozbalila...třetí hodovka, 4 35. A do čtvrtice. Na to tedy "jen" sedm, 6 51. Nikča volněji, 7 40. Bod ale má a kuželky neztrácí. Hodovka Nikči. Teď obě holky dávají střed, ale jeden se ztratí... Šest a sedm na opravu. Nikča 10 61, plus pět. Zlojutro 10 64, Hanka brzdí fankami, 10 71. Nikča teď osm, devět, osm za sebou. Poslední plné vyhraje, 96:89. Před dorážkou má 588, což je tedy o 12 méně než je limit daný trenérem Slabákem (platí tedy pro muže). Hanka motá, ale i ona plné vyhraje. Majhen 98. Hanka 101, vlašťovky na konec. Nikča otevírá od fanek, ale na dva uklízí. Vzápětí přidává sněhuláka. Hanka dává první na čtyři, Majhen se hodovkou ještě dotahuje. Hanka dává tvrdší ulici za pět. Má k dobru dvacet kuželek. Dává tři, zůstává levá zadní fanka. Tu dohazuje vzápětí. Nikča si otevírá to samé. A i ona to dahazuje na dva hody. Hanka plzeň a dotahuje sedlák. Následně nekompromisně uklízí. Hanka dává sněhuláka, Nikču krade dráha...zůstává ji po otvírce levý párek a pravý sedlák. Párek je dole! A sedlák zatím následuje v rychlém sledu. poslední hod...fanky. Dráha 144, celkem 636, plus 42. Hanka dokončuje za 146, 604, plus 20. Holky svoje duely zvládly velmi dobře. Založily 2:0 a 62 kuželek. Druhá dvojice tak může o něco lépe dýchat...nastupuje Dana Wiedermannová a Veronika Petrov. Maďarky obě hladce vyhrály a ani se moc nenadřely, 2:0 + 107.

Dana Wiedermannová, Veronika Petrov

Hala se po utkání Němek velmi rychle vyprázdnila, takže jsou tu jen zúčastněné týmy. Diváci, kterých má být hromada, asi nechtějí vidět, jak se správně hrají kuželky. :-) Mimochodem ani v prázdné haly internet skoro nejde...

Danča začíná dvěma zástřelnými...přeci jen hraje poprvé. Osm třetím je lepší. Verča zahajuje 4 22. A hodovka na to. Úvod je vyrovnaný. Dana 10 59, plus šest. Její soupeřka, Rasida Rahmanovič teď dvě ´ma špatnými hody ztratila kontakt. Tatjana Perisic hrající proti Verče má 10 64. Verča je čtyři zpět. Dana už chytá levou, 14. hodem hodovka. Rahmanovič končí plné brandem, Dana osmou. Dana plné 94, plus 11. Rahmanovič napravuje branda hodovkou. Dana naopak začíná pětkou ze středu. Perisic plné 103, Verča 89. Dana dává první na tři a přidává sněhuláka. Verča otevírá plzeň a suverénně dopíjí. Následuje krokodýl. Jede jej poctivě. Dana opět osm. Uklízí! Teď Dana dává fanky. Verča opět plzeň. Propaluje však fanku. Dobírá na tři hody. Verča 14 ztrácí, Dana naopak vede 15. A dává hodovku. První dráhu vyhraje. Obě holky teď krásně otevřely. Verča uklízí po osmě, Dana kolíkuje po sedmě. Ale jde ještě přes. Dana končí šestku dráhu čtyřkou, 152, plus 26. Verča v závěru také přelézá. Celkem 142 a o šest prohrává.

Rahmanovič teď začala zhurta a hned na Dana osm nahrála. Verča zahajuje 3 22, plus dva. Chtělo by to pořádnou plnou, aby se Verča konečně rozjela. Rahmanovič zatím šestku vytěžuje a Dana bude muset také máknout. Třetí hodovka v řadě. Dana kontruje krokodýlem. Verča má 6 41, plus pět. Dana už se taky trefuje. Zaostává jen osm. Rahmanovič ale jede naplno..další hodovka. Perisič nezůstává pozadu, dává dvě hodovky po sobě. Verča ale také hraje velmi dobře, 10 69, Perisič rovných 70. Dana končí desítku hodovkou, 66, Rahmanovič 74. Fanky jí ale přibržďují. Dana to využívá…hodovka. Naopak Verča dává vlaštovky a Perišič sněhuláka. Dana se před koncem plné dotahuje. A Rahmanovič ji dalšími fankami pouští do vedení. Dana dává hodovku! Plné hraje 106, plus sedm. Verča pěkných 95, ale Perisič 102. Dana fanky do úvody, Verča středová pět. Dana následně těsně míjí roha, ale jinak dobrý hod. Zůstává ji roh a sedlák. Po jedné to dobírá. Verča čistí pravý párek, levý jede po jednom. Dana ujížídí do pravé ulice...samozřejmě hodovka...jinak by ani újezd nemohl dopadnout. :-) Verča je opět na středu. Dana dává druhou. Teď už z té správné. Padá to tedy z obou. Do třetice těsně plzeň za šest. Verča postupně čistí, Perisič naštěstí také nezáří. Má však dva hody k dobru a náskok z plných. Dana dopíjí na dva hody. Další plzeň pro Danu. Verča konečně ulici...sedm. Je to dole. Soupeřka čeká a Verča ještě může dráhu vyhrát. Tvrdý hod...padá roh, pravá přední fanka a obě zadní...chce to jeden zázračný hod...jak jsem řekl..Verča nekompromisně dobírá. Následně šest. Perisič ale také přelézá a i kvůli konci času Verči vítězí, 137:143. Verča točí 279. Dana poslední hody hrála trochu zadrženě, ale 158 dráha znamená výhru o 15, 310:269.

Teď už Verča musí vyhrát. Perisič ji v tom trochu pomáhá fankami. Dana si suverénně drží levou ulici a soupeřka se drží jen díky hodovkám. Verčaje na středu, 4 20. Slyšela mě a dává krásnou pravou za osm. Dana naopak jede jako stroj, 5 35. Verča sněhuláka...takhle by měla hrát pořád. Perisič má jednu k dobru po sedmi hodech a Verča přidává jen čtyři ze středu. Hodovka na to. Tak to má být. Verča 10 60, ztrácí jednu. Perisič hraádnes to vypadá podstatně lépe. Dana 10 67, plus 10. Verča je pod neustálým náporem Bosňanky. Občasný střed ji příliš nepomáhá. Ale 13. hodem hodovka to napravuje. Verča plné 91 a prohrává o 6. Dana naopak na 95 deset vede. Verča začíná sedmou, ale kolíkuje ji. Soupeřka hraje 8, 1. Na to ale střed. Verča toho využívá...dává ulici, ale zůstává lavor. Na dva je dole. Soupeřka ovšem taky rychle uklízí. Teď už je to sněhulák a úklid. Chtělo by to hodovku. Ale bohužel jen střed za čtyři. Perisič dává plzeň. Mezitím Dana si hlídá soupeřku, ale teď se jí příliš nevedou otvírky. Dobírá ale výborně, byť i se štěstím. Rahmanovič ale opět hodovkuje a bude to ještě těsné. Verča kouše střed a otevírá sedmou, musí přes. A taky jo! Verča končí sedmou, 144. Perisič se ale nenechává rozhodit a a dohrává dráhu na 151 a vítězí. Dana hraje 139 a vítězí o jednu kuželku, také on má bod. Stav 3:1.

Poslední dráhy už jsou jen o celkových rozdílech. Verče konečně taky padá nějaká hodovka, 3 19. Dana shodně. Verča podepisuje sněhulákem. Verča na 6 41 a má tři k dobru. Daa 6 37 a plichtí. Verča teď konečně hraje vysoké plné, další hodovka. škoda středu poté. Rahmanovič musí mít nějaký speciální spínač na devítky...má jich nespotečně. Perisič taky. Dana kontruje sněhulákem, 10 66, mínus dvě. Verča 10 65, míánus dvě. Dana brzdí dvojkou, Verča napak dotahuje osmou. Teď si to holky prohodily. Bez těch fanek, prosím! Sedm a devět beru jako pěknou omluvu. Verča zaokrouhluje na 100. Dana o tři méně. Obě mají do dorážky mírný náskok. Verča zahajuje fankami, ale dopadává sedlák a zadní fána. Po druhém hodu zbývá druhý sedlák a král. Dana dává první na tři. Dana teď tvrdá levá za pět. Verča plzeň. Dobírá na dva hody. Dana bohužel propaluje a musí sedláka a krále. Další otvírka...Verča sněhuláka, Dana krokodýla. Radši bych tedy psal o hodovkách. Ale je tu další krokodýl, tentokráte Verčin. Dana osm a půl...sedlák se odmítl podvolit a spadnout. Obě mají tři hody do konce a otevírají. Verča sedm, Dana šestkovou plzeň. Verča jde přes. Dana ji nenapodobuje. Verča končí hodovkou...přišlapozdě. Dráha 154, celkem 576. Vítězí o dvě kuželky, ale prohrává 3:1 na dráhy. Dana zakončuje 142. Soupeřka se hodovkou dotáhla a nakonec je lepší o jednu kuželku, 591:550. Vedeme 3:1 o 105 kuželek. Maďarky se s Estonkami moc nemazlí, 4:0 o 277.

Renáta Navrkalová, Alena Kanterová

Na závěr bude hrát Renča s Alčou...opravdu mě zaráží, že v půl deváté je tu totálně prázdno. Nehrají se sicce zrovna vyrovnané zápasy, ale v akci jsou dvě z velkých favoritů...to by snad stálo za vidění. Ale co já o tom vím. Na speciálních sedadlech pro permanentkáře, ze kterých jsou všichni ostatní neustále vyhazováni, i když je prázdno, teď sedí naše děvčata a Bosňanky...že by je vyhnaly i teď? Halvní dozorce má dnes narozeniny, tak možná bude vlídnější... :-)

Holky se zastřelují, Ranča pět, Alča brand. Druhý už Alča hodovku. A podpesiuje tou další. Renča se nestydatě opičí. ALča je sice učitelka, ale tohle jí asi odpustí. Opisují i soupeřky, a to už se líbit nebude. Renča 5 36, Alča 7 48. Soupeřky ale vůbec nezaostávají. Kovačevič hrající proti Renče 6 41. Lotina, soupeřka Alči, 8 54. Renča teď střed a malá ulice. Koukej to srovnat! Kovačevič toho využívá sněhulákem. Renča 10 64, plichta. Alča rovných 70, Lotina teď vypadává z role, 10 61. Kovačevič teď dvě hodovky v řadě. Dostává do mírného vedení, Renča totiž kontruje sedmou a devítkou. Kovačevič plné 103, Renča ji druhou hodovkou opět předbíhá, 104. Kovačevič otevírá středem, Renča šestkovou plzní. Alča plné končí za 97, má šest k dobru. Obě holky první devítku na dva hody. Stejně tak druhou. Alča hodovku. Renča po horší otvírce dává na čtyři, fíka je škoda. Alča má na sedm hodů čtyři devítky. Renča těsně míjí roha, k plzni ještě dopadává praá přední fanka. Alča dává fanky. Lotina ji do toho hází hodovku, Alča napravuje hodem do levé a devítku má na tři. Renča dobírá těžkou figuru a následuje hodovka. Na podpis pak sedm od plzně. Alča otevírá osmou a nekompromisně uklízí. Renča dobírá a jde ještě přes devítku. Celkem hraje 167, vítězí o 28. Alča ke konci dává střed a už nepřelézá. Dráha 160, plus 15.

Alča začíná sněhulákem. Renča středovou čtyřkou. Bosňanky zahájily zvolna. Alča naopak přitápí pod kotlem, 4 31. Renča je na středu, 5 24. No, hodovka už vypadá lépe. Alča hraje výborně, 8 58. I Renča už chytla levou, 10 60, plus 5. Alča vytěžuje pravou a má opět 10 70. Lotina 62. Kovačevič teď nehraje dobře a Renča má už 16 kuželek k dobru. Plné dává 97. Alča mírně přibrzdila, 96. Lotina také 96. Renča dává první devítku na dva hody. Alča po osmě fíká, takže na tři. Renča druhou na tři, Alča druhým hodem zachraňuje horší otvírky a taky dává na tři. Lotina se však díky hodovce dostává do čela. Renča vede suverénně. Lotina druhou hodovku. Alča sedm. Vzápětí dobírá. Alča sněhuláka a hodovka je už blízko. Renča ji dává naprotosto nekompromisně. A podepisuje sněhulákem. Alča opět sedm, jsou to krásné pravé ulice, ale hodovka ne a ne dotáhnout. Teď teď dává středovou pětku. Alča od ní opisuje. Renča jde ještě přes, dráha 155, výhra o 31. V polovině má 322. Alča hraje 148, 308. Lotina má dva hody do konce. Sedmičkou ji srovnáná, pokud dá aspoň jednu, zvítězí. Dává krále a srovnává na 1:1. Vedeme o 178.

Mezitím vedle Estonka Gertrud Seatalu hraje nerozhodně (291:298) s Maďarkou Gabrielou Rozsou-Drajko, která je nyní střídána Julii Airizer.

Holky do plných šlapou od prvního hodu. Svorně vytěžují ulice. Renča 4 26, Alča 4 33. Dvě hodovky po sobě. Lotina hned na úvod ztratila 15 kuželek. Renča se brzdí středovou trojkou. Alča rovněž. Kovačevič 10 67, Renča ji stíhá, ale středem zaokrouhluje na 60. Alča má tentokráte 69, plus 11. Kovačevič drží levou ulici a plné vyhraje. Zakončuje je hodovkou 101. Renča ji odpovídá, ale pžřed dorážkou ztrácí šest.  Otevírá však středovou pětkou. Kovačevič na tři, Renča zrovna tak. Lotina plnou 93, Alča devítkou dohrává na baťovku. Kovačevič otevírá sněhulákem, Renča šestkovou plzní. A propaluje ji. Kovačevič jde do trháku. Alča naopak dává na dva hody první devítku a hod k dobru má ona. Bohužel otevírá vlašťovkami. A naprosto s pěhledem uklízí všech šest zbývajících kuželek. Renča osm a ještě žije. Lotina teď bude mít dlouhou devítku, Alča ale taky na čtyři. Renča je mínus 14, ale získala k dobru dva hody. Obě Bosňanky ale po čase dávají hodovku. Naopak Renča propaluje otevřenou plzeň a kolíkuje. I Alča má delší devítku. Alča i Lotina mají tři hody do konce, Alča plus šest kuželek. A dráhu již vyhraje, 144:137 (452:431). Renča naopak ujížídí na exíka a prohrává 131:154 (453:417).  Estonka smolně prohrála dráhu o kuželku. V závěru potřebuje zvítězit o devět kuželek na výhru.

Holky si jdou pro výhru. Bosňanky jim ale vůbec neuhýbají. Renča 4 29. Alča dává střed, 4 21. Úvod dráhy je vyrovnaný. Našim holkách stačí hlídat ataky Bosňanek, tedy je nepustit do trháku. Což se ale středy dařit nebude. Pravé ulice jsou lepší, Renča ale i tak na 64 pět ztrácí. Alča má 61, Lotina o dvě víc. Renča se občas nevyhne středu. Soupeřka ji ovšem napodobuje. Renča plné 93, Kovačevič 99. Renča potřebuje šest devítek na 600. Alča zakončuje plné hodovkou, 92. Lotina má 13 77. Renča první devítku na tři. Alča dává 8, 1. Renča hodovkuje. ALča naproti tomu hraje středovou čtyřku. Renča podepisuje sedmou od plzně, kterou v cuku letu uklízí. Další sedma Renči. Obě holky tam mají párek. Alča dává jednu, Renča obě. A vzáptí další hodovku. Závěr patří Renče. Alča teď šestkovou plzeň. Renča středovou pětku...ledva jí člověk pochválí. Alča dopíjí a následně dává celou! Renča dva rychlé páry a šup dál. Třeba hodovkou...Renča už má sedm devítek. Předposledním hodem sněhulák. Renča tam nenchává žádné zbytky, dráha 165, celkem 618. Vítězí o 59. Alča potřebovala předposledním hodem hodovku. Dává jen šestku, takže zakončuje dráhou 143, celkem 596, výhra o 37. Maďarka nakonec v závěru těsně uhájila náskok o dvě kuželky. Maďarsko:Estonsko tedy 8:0.

Tím dnes končíme...zítra muži. Naši hrají od 18:30 s Dány...

Datum: 22. 5. 2017 | Sekce: Reprezentace | Autor: Lukáš Dařílek