ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Interliga 2016/17 – 17. kolo

Zavarkovi se na Modrance daří, je zde držitelem několika rekordů. V sobotu se k nim přiblížil a porazil tak skvělých 735 kuželek.

Interliga Podbrezová si odváží jasnou výhru, do Husovic přijíždí hráči rozehraní a očekávaný rekord kuželny neodolal. Železáři ho stanoví na 3659. Domácí Sokol nezačal vůbec špatně, Zdeněk Vymazal se vypjal ke skvělému výkonu 656, ale přidal se k němu jen Libor Škoula, i tak byl stav před poslední várkou 2:2, ale pro domácí 59 kolků mínus. Na konci za hosty nastoupil Vili Zavarko a Peter Nemček, ze kterých se domácím hráčům pravděpodobně rozklepaly kolena a dostali každý nadílku o více jak 100 kuželek.

Když se vrátím o den dříve do Husovic, domácí hostili Klokany z Dobřan v důležitém utkání v boji o udržení. Hosté byli vyrovnanějším týmem a odváží si dva důležité body, jelikož v neděli potvrdili nynější formu s posledními Sučany, dostávají se v tabulce o skóre právě před Husovice.

Sučany vůbec nehrály druhé housle o víkendu na Plzeňsku, jak v Rokycanech tak hlavně v Dobřanech zanechaly dobrý dojem, ale na ten se v kuželkách nehraje, odjíždí bez bodu. V tomto kole proběhl velký příděl utkání, hned osm. Z toho pět jich skončilo vítězstvím hostujících družstev. Po velkém dramatu vyhrává překvapivě Veľký Šariš v Luhačovicích a hlavně Trstená na Žižkově se Slavojem. Díky tomu se dostává na třetí příčku. Jihlava podává svůj nejlepší výkon nad bazénem a nedává šanci na úspěch oslabenému Interu. Boj o třetí příčku bude ještě zajímavý.

Datum: 27. 2. 2017 | Sekce: Interliga | Autor: Jaromír Šula