ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Interliga 2016/17 – 13. kolo

V utkání posledního s prvním to do dvou třetin tak vůbec nevypadalo, Sučany podaly svůj nejlepší domácí výkon sezony, ale to je na Podbrezovou stále málo. Nejlepším hráčem byla nová posila hostů Peter Nemček krásným výkonem jenom osm kuželek od 700.

Interliga Rokycany využily domácí dvojutkání k plnému bodovému zisku a osamostatněly se na druhém místě tabulky. V sobotu zvládly souboj o českého mistra s Jihlavou a v neděli s Trstenou o medailové příčky Interligy. Nastoupili proti sobě nejlepší hráči svých družstev a do duelu vstoupil lépe Ivan Čech, ale domácí mladíček Michal Pytlík otočil skvělou druhou polovinou (341) souboj na svou stranu.

Cenné vítězství vezou Luhačovice z Modranky. Domácím hrubě nevyšel začátek zápasu, i když finiš měli mohutný, ztrátu už nedohnali.

V Husovicích zvládl lépe koncovku Veľký Šariš, kdy po dvou rundách byl stav vyrovnaný 2:2 a jedna kuželka do plusu pro hosty. K bodům pro Slavoj dovedl svou hrou nejlepší hráč hostí Miroslav Hliviak, ani osamocený skvělý výkon domácího „mistra“ Zdeňka Vymazala na slovenský tým nestačil. Husovice se tak společně s Dobřany a Slavojem Praha topí ve vodách sestupu.

Slavoj Praha hostil i v druhém utkání na jaře slovenského zástupce, tentokrát Inter Bratislava. Zopakoval podobný výsledek jako před týdnem a k bodům opět nejvíce přispěla nová posila Radek Hejhal. Inter díky Jánu Jasenskému začal slibně, ale právě prostředek utkání nevyšel hostům moc dobře, kdy Gabriel Listofer si s žižkovskými dráhami nepotykal.

Datum: 23. 1. 2017 | Sekce: Interliga | Autor: Jaromír Šula