ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Novinka v odesílání a zpracování výsledků

Tento rok zavádíme novinku v odesílání a zpracování výsledků. Přecházíme na online formuláře na internetové stránce. Tímto se zbavíme dlouhého zapisování a zpracování výsledků do budoucích let, kdy hned po zadání i dílčích údajů z utkání, se vše načte do statistik soutěže, které uvidíte na internetových stránkách.

V podzimní části soutěžního ročníku 2016–2017 se budou zápisy vyplňovat dvakrát. Poprvé v on-line podobě vysledky.kolky.sk/admin (podmínkou je založení soutěže skupinářem, registrací jak vedoucího soutěže, tak zástupcem klubu, viz níže) a podruhé na dobře známém formuláři „zápis z utkání“. Bude se provádět z důvodu zavedení nového online programu, a posílat vedoucím soutěže, jako v minulých letech. Děkujeme za pochopení.

Návod:

Přejděte na web vysledky.kolky.sk/admin

  • Zástupce klubu napíše svoje jméno, kdo má klubový kuželkářský mail, doporučuji ho zadat, bude ho časem používat celý oddíl i v nižších soutěžích. Heslo pamatovat, budete ho potřebovat, společně s Vámi zadaným mailem, pro přihlášení do programu. Zadejte i svůj klub, který najdete v seznamu a dole zaškrtněte políčko „Výsledky“ a klik na „Registrovat“. Až vám administrátor povolí přístup, přihlaste se a návod najdete v programu v levém sloupci „Main menu“ v sekci „Pokyny“.
  • Vedoucí soutěže v pravém sloupečku do kolonky „celé jméno“ zadají zkratku svojí soutěže např. 1. KLM (ti co mají více soutěží se registrují jen jednou). Dále napište svůj mail a dvakrát heslo, kterým se budete přihlašovat vlevo do programu. Další kolonku můžete nechat „bez klubu“ nebo zadat svůj klub, naposledy označte možnost „Vedoucí soutěže“ a „Registrovat“. Po ověřovacím mailu a přijetí administrátorem do programu se přihlaste a postupujte dle videa. youtu.be/8286j4salcg. Podrobnosti k videu najdete na zvláštním formuláři.

Jestli tomu nebudete rozumět, klidně pište, v neodkladném případě volejte.

S pozdravem
Jaromír Šula

jaromir.sula@gmail.com
604 435 710

Datum: 8. 9. 2016 | Sekce: Výsledkový servis | Autor: Jaromír Šula