ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Kemp talentované mládeže 2016

O předposledním prázdninovém víkendu ve dnech 19.–21. srpna se uskutečnil Kemp talentované mládeže v Rokycanech 2016 pořádaný Komisí mládeže ČKA. Nominovaní byli starší žáci a žákyně s nejlepším průměrným hodnocením MČR žáků 2016 a Poháru mladých nadějí 2016.

V pátek jsme se sešli na perfektně připravené kuželně v Rokycanech. Naši lektoři zahájili lehčí protažení v tělocvičně a seznámení s dráhami na kuželně.

V sobotu jsme už začali náročněji. Po probuzení a protažení následoval 12minutový běh, technický trénink na kuželně a fyzické testy v tělocvičně. Po krátkém poledním odpočinku jsme se opět vrátili na sportoviště. V tělocvičně probíhal kruhový posilovací trénink a na kuželně byla názorná ukázka na 100hodový technický trénink. Po náročném programu se hráči i trenéři vydali na závěrečný relax na koupaliště. Večer jsme zahájili krátkým vyhodnocením fyzických testů a věnovali jsme pozornost i přípravě na kuželně a mimo kuželnu. Poté si hráči z posledních sil zahráli na kuželně zábavné hry.

V neděli jsme den zahájili rozcvičkou a hned poté jsme se přesunuli na kuželnu, kde byla naplánovaná soutěž ve 120 HS. Poté jsme zpracovali vyhodnocení celého kempu kde jsme zohlednili všechny 3 aspekty (fyzické testy, technický trénink, 120 HS) a vypočítali tak bodově nejlepší účastníky kempu.

Petr Bína
KM ČKA

Datum: 8. 9. 2016 | Sekce: Mládež | Autor: Petr Bína