ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pojď hrát kuželky!

V těchto dnech byla spuštěna kampaň s názvem Pojď hrát kuželky a podtitulem sport na celý život. Cílem je představení kuželkářského sportu širší veřejnosti a oslovení nových zájemců o hraní.

Pojď hrát kuželky K projektu vznikl samostatný propagační web na adrese pojdhrat.kuzelky.cz, kde se mohou návštěvníci ve stručnosti dozvědět proč a kde hrát kuželky, shlédnout propagační video a ilustrační kuželkářské fotografie.

K dispozici pro kuželkářské oddíly budou také plakáty, které budou distribuovat delegáti ČKA na mistrovstvích České republiky. Každý oddíl, který projeví zájem, může kampaň dále rozvíjet dle svých možností a nápadů. Může např. oslovit školy ve svém okolí a uspořádat koulení pro mládež, může na kuželně udělat den otevřených dveří pro širokou veřejnost apod. Budeme rádi, když tento projekt pomůže získat nové zájemce o náš sport. Pokud se s námi budete chtít podělit o tom, jak právě na Vaší kuželně probíhaly různé akce k této kampani, můžete nám psát na email redakce@kuzelky.cz.

Datum: 29. 4. 2016 | Sekce: Zajímavosti | Autor: Petr Streubel