ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

V třetí sérii turnajů Bevar Tour jediný Gorecký pokořil šestistovku

Třetí kolo prvního ročníku Bevar Tour – Českého poháru dorostu pokračovalo sérii turnajů v Dobřanech, Náchodě, Nové Bystřici, Opavě a Valašském Meziříčí.

K zajímavostem zcela jistě patří účast jediné dorostenky v Opavě, která za výkon 428 kuželek získala 10 bodů za umístění. Naprosto ojedinělý jev, který jsem snad, pokud mně moje paměť ještě přiměřeně slouží, zažil možná jednou až třikrát v Poháru mladých nadějí. Určitě to však významný vliv na její umístění mít nebude.

Nejvyšší výkon, jak už deklaruje nadpis zpravodaje, předvedl Rostislav Gorecký ve Valašském Meziříčí. Klobouk dolů. Za pozornost jistě stojí zmínit výkon Petra Hendrycha na jeho domácí dráze, kde porazil skvělých 563 kuželek a Michala Rickwooda v Náchodě (588). Všichni jmenovaní ukázali svým soupeřům záda s výrazným náskokem.

Mezi dorostenkami patří k těm špičkám s docíleným výkonem Tereza Divílková (563) a Natálie Topičová (562). Tentokrát otrokovická šikulka byla nad síly v současnosti jistě bezkonkurenční domácí borkyně. Obě dvě již svedly hodně hezkých soubojů ještě v žákovské kategorii, nyní se to tedy zopakovalo i v dorostenecké kategorii. Za zmínku určitě stojí také výkon červenokostelecké Hany Vaňkové v Náchodě (559).

Zpravodaje jsou distribuovány obdobným způsobem jako zpravodaje z jiných kuželkářských soutěží. Takže, kdo o ně má zájem, objednat si je může zde na webu ČKA. Ve zpravodajích z této soutěže nebudu uvádět průběžné pořadí hráčů. Průběžné pořadí bude vždy po každém turnaji k dispozici v excelovském souboru na webu soutěže včetně výsledků a příslušného bodového zisku na adrese cpd.kuzelky.cz.

Datum: 7. 1. 2014 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John