ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Anketa a pokus

Na začátek jen info – VV ČKA se průběžně zabývá situací ohledně snížení počtu družstev v 1. lize na deset. V nejbližších dnech budete informováni o výsledku této rozsáhlé diskuse.

V mezidobí bych však rád přesvědčil některé své kolegy o tom, že se může vrátit diskusní fórum na naše oficiální stránky. Proto vypisuji anketu a k ní otevřeme provizorní diskusi.

Dvě témata:

  • Jsou kuželky sportem individuálním nebo kolektivním?
  • Má se určovat reprezentace tak jako doposud výběrem reprezentačního trenéra nebo si má každý reprezentant vybojovat své místo pomocí nějakého klíče, např. bodového systému? Prostě vybojovat si to sám, bez možnosti ovlivňování ze strany např. trenéra?

Prosím, diskutujme.

Jednoduchá pravidla:
Absolutně mně nevadí anonymové. Prostě někteří introverti se cítí bezpečněji za přezdívkou, ale jejich názor může být zajímavý. Diskutujme k tématu. Polemizujme s názorem a nikoliv s nositelem tohoto názoru. Např.: ten Vaňurův názor stoje za ho… a ne ten Vaňura je „píp“, protože má takovýto názor. Nebo.: co to ten VV vymyslel za hovadiny, a ne v tom VV jsou samí „píp“, co to mají za názory. Jo a Lído, prosím, stručně :-)

Datum: 1. 8. 2013 | Sekce: VV ČKA | Autor: Petr Vaňura