ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

O postupujících do finále rozhodnuto

Základní část soutěže je za námi a můžeme s napětím očekávat, jak to dopadne ve finále v Olomouci.

Závěrečnou sérii šestých turnajů hostily kuželny v Blansku, Kutné Hoře, Náchodě, Plzni a Valašském Meziříčí za více než slušné účasti 242 dětí. V turnajích se rozhodovalo hlavně o postupujících na finále do Olomouce.

Nejvyšší výkon mladších žáků měl hodnotu 259 kuželek a byl k vidění v Plzni v podání D. Repčíka z Hazlova. Mezi mladšími žákyněmi byl nejvyšší výkon docílen M. Provazníkovou z Dobřan v Plzni a měl hodnotu 256 kuželek. Starším žákyním kraluje 284 kuželek chýnovské M. Dvořákové v Plzni. Vysoký bodový zisk vynesl Míšu na 3. místo pořadí po základní části. K výkonu 280 kuželek se přiblížily T. Chlumská v Kutné Hoře (277) a N. Brožková v Náchodě (275). V případě starších žáků byl nejvyšší výkon 275 kuželek k vidění ve Valašském Meziříčí a předvedl jej vsetínský M. Dolák.

Do fínále postupuje 16 nejlepších dle pořadí po základní části, které je uvedeno na konci zpravodaje. Finálový turnaj se odehraje v neděli 7. dubna 2013 se zahájením od 10 hodin. Předpokládám, že všichni se sejdeme již v 9.15, abychom stihli i tradiční fotografování.

Datum: 12. 3. 2013 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John