ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Okénko do zahraničí 2012/13 – č. 14

Tento víkend zřejmě přinesl vyluštění tajenky, kdože bude mistrem Německa v nejprestižnější kategorii – Bundeslize na 120 HS. Zatímco Zerbst dokázal vyhrát venku o 8 kuželek (a 6:2), Bamberg prohrál o 6 kuželek (a 3:5). Za to v rakouské Superlize žen je situace stále zamotanější.

Mezistátní utkání Česko–Německo

V sobotu a neděli se v Liberci utkají výběry obou zemí žen a mužů. Zatímco s naší nominací mužů byly do poslední chvíle problémy a provázela ji spousta omluv (ať objektivních či, bohužel, subjektivních), německé výběry k nám přijedou v tom nejsilnějším složení a je zřejmé, že tuto prověrku před mistrovstvím světa berou opravdu vážně. Naše nominace je v samostatném článku.

Německá nominace:

  • Ženy: Daniela KICKER, Simone BADER, Sina BEISSER (všechny z německého mistra Victorie Bamberg, bývalé spoluhráčky Nadi Dobešové), Sandra BRUNNER (Regensburg), sestry Sabina a Sandra SELLNER a Saskia SEITZ (Liedolsheim), Yvonne LAUER (Stuttgart)
  • Muži: Thomas SCHNEIDER, Mathias WEBER, Axel SCHONDELMAIER a Christian HELMERICH (všichni z kolektivu německého mistra RW Zerbst), Fabian SEITZ (Schwabsberg), Lars PANSA a Manuel WEISS (kolegové Mirka Jelínka z Victorie Bamberg), Jürgen ZEITLER (Amberg)

Naše reperezentanty tedy čeká opravdová „zkouška ohněm“, nezbývá než jim popřát hodně zdaru (při čemž hlavní bude úspěch na MS).

Datum: 4. 3. 2013 | Sekce: Zahraniční soutěže | Autor: Petr Holý