ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pro-Tec Cup – Pohár ČKA: 1. kolo žen

Pouze dvě dvojice družstev, vlivem poměrně nízkého počtu přihlášených, se utkaly v 1. kole Pro-Tec cupu – Poháru ČKA v kategorii žen.

Zbývajících čtrnáct družstev mělo v 1. kole volný los. Vítězové těchto dvou duelů doplnili počet družstev na osmifinálovou šestnáctku.

Na první pohled vypadaly oba duely velmi dramaticky, ale zas až tak dramatické to nebylo.

Rudná B doma zvítězila 5:1 a soupeřkám povolila 5 dílčích bodů. Hned v první polovině odvety získala hostující Ludmila Holubová zcela přesvědčivě bod a k němu čtyři body dílčí. Potřebných 1,5 dílčího bodu získala její spoluhráčka Hana Poláčková a bylo rozhodnuto. Druhá polovina utkání už na postupu béčka Rudné nemohla nic změnit.

V odvetném utkání druhého duelu zvítězily obě hráčky domácího Vsetína, které utkání zahajovaly, zcela přesvědčivě a mimo dva body získaly i šest bodů dílčích. Za tohoto stavu stačilo, aby jedna hráčka z druhé dvojice jakýmkoliv způsobem zvítězila. Lucie Oriňáková ani na chvíli nenechala nikoho na pochybách, které družstvo postoupí. Půlbod, který získala její sestra (doufám, že se nepletu) už byl tak trochu navíc.

Bylo odehráno už i jedno utkání osmifinále, ve kterém pražská Slavia zvítězila v Chýnově a vytvořila si dobrou pozici pro domácí odvetu.

Výsledky utkání Pro-Tec Cup – Poháru ČKA jsou denně aktualizovány (pokud je odehráno nějaké utkání a pokud dojde zápis) na webu poharcka.kuzelky.cz.

Příjem zpravodajů je třeba si zajistit na tomto webu ČKA. Zpravodaj je možné si stáhnou také z výše uvedené adresy.

Datum: 2. 12. 2012 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda