ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Finále MČR dvojic v kuželkách

V sobotu 9. června 2012 se uskutečnilo Mistrovství ČR dvojic 2011–2012.

Finále mužů bylo na kuželně v České Třebové a přineslo záplavu pěkných výkonů. Padlo 16 šestistovek a celkem 7 dvojic překonalo hranici 1200 bodů. Mistry ČR se stala jihlavská dvojice Jan Kotyza – Stanislav Partl výkonem 1250 kuželek.

Medailistky Mistrovství České republiky dvojic žen 2011/12Finále žen se odehrálo na kutnohorské kuželně. Účastnice MČR přivítal starosta Kutné Hory pan Ivo Šanc a zároveň je pozval k návštěvě města, mistrovství byl přítomen prezident ČKA pan Jiří Jančálek. Děvčatům to padalo trochu méně, šestistovka nepadla, pouze Lenka Kalová z Blanska se přiblížila na dosah (596). Čtyři dvojice se dostaly přes 1100 bodů. Titul získaly hráčky TJ ČKD Blansko Lenka Kalová a Zdeňka Ševčíková výkonem 1158. Na obhájkyně titulu, sestry Danu a Hanu Wiedermannovy z KK Zábřeh, tentokráte zbylo „jen“ stříbro za výkon 1122. Bronz putuje do Jablonce nad Nisou zásluhou dvojice Jana Floriánová a Ivana Kaanová za 1113 poražených kuželek.

Děkujeme všem zúčastněným hráčkám za předvedené výkony a za napínavou podívanou až do posledních hodů, členům pořadatelského oddílu za přípravu kuželny na toto mistrovství a za bezchybnou organizaci, rozhodčím Haně Barborové a Ladislavu Hetclovi za perfektní řízení soutěže a těšíme se na další sportovní akce na naší kuželně.

Další informace na www.kuzelkykh.iprostor.cz.

Jiří Halfar
předseda oddílu kuželek TJ Sparta Kutná Hora

Datum: 11. 6. 2012 | Sekce: Mistrovství ČR | Autor: Jiří Halfar