ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Pro-Tec Cup – čtvrtfinále – muži

Tři týdny po ženách dokončila čtvrtfinálové boje i družstva mužů. Po dvou čtveřicích žen, známe nyní i dvě čtveřice mužů.

Ta vítězná čtvrtfinálová čtveřice bude hrát o první až čtvrté místo v Náchodě a poražení čtvrtfinalisté budou hrát o páté až osmé místo v Kosmonosech. Když už jsem se dotkl žen a finálových kuželen, tak VV ČKA přesunul turnaj o páté až osmé místo v kategorii žen z Hazlova do Brna na kuželnu Sokola Husovice.

Vcelku jednoznačně si poradila Jihlava se Sadskou, když zvítězila hned v prvním utkání na kuželně soupeře, i když jenom o čtyři kuželky, ale na skóre 5:1. V odvetě už zvrat nepřipustila. Kolín doma jasně porazil Moravskou Slavii a v odvetě už po třech drahách první poloviny utkání bylo o postupujícím rozhodnuto. Zbývající dva duely byly velmi vyrovnané. Duchcov přešel přes Trnovany lepším poměrem dílčích bodů a o výhře Náchoda nad Opavou musela rozhodnou až „náhlá smrt“.

Výsledky utkání Pro-Tec Cup – Poháru ČKA jsou denně aktualizovány na webu poharcka.kuzelky.cz.

Příjem zpravodajů je třeba si zajistit na tomto webu ČKA. Zpravodaj je možné si stáhnou také z výše uvedené adresy Poháru ČKA.

Datum: 20. 5. 2012 | Sekce: Pohár ČKA | Autor: Jindřich Svoboda