ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Okénko do zahraničí 2011/12 – č. 23

Poslední kolo soutěží v Německu jen potvrdilo výsadní postavení staronových mistrů, kteří nenašli za celou soutěž přemožitele. I v Rakousku se soutěže blíží k závěru a pokud to není jasné už teď, za týden budeme vědět všechno.

Ještě před výsledky 3 poznámky:

  • Romana Pytlíka asi nemá vedoucí Bundesligy rád, protože ho už po několikáté ošidil o jeho dosažený výkon a uvedl výkon jiného hráče a vždy nižší. Děkuji Romanovi za upozornění a zde je náprava: v minulém kole nedosáhl výkonu 968, ale 1015! A protože výsledky získávám z oficiálních stránek německého svazu, došlo k této chybě, za kterou se Romanovi a všem čtenářům Okénka omlouvám.
  • Pozorným čtenářům jistě neunikl „výkon“ Nadi Dobešové (spolu s kolegyní, která ji vystřídala, dosáhly jen 494 – přesto získaly pro svoje družstvo bod). Naďa musela ve 13. hodu odstoupit – původní diagnóza dokonce zněla natržený sval, ta se však nepotvrdila a jde jen o zhmoždění. Do finále Championsleague by už měla být fit.
  • A do třetice: výkon Davida Machaly (615 v Halleinu) je novým absolutním rekordem kuželny a prvním výkonem hostujícího hráče přes 600 – takže gratulace!
Datum: 27. 3. 2012 | Sekce: Zahraniční soutěže | Autor: Petr Holý