ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Aujezdský v Táboře 295 kuželek

Čtvrtý turnaj PMN – Bellatex Tour hostily kuželny v Jičíně, Ratíškovicích, Rýmařově, Táboře a Ústí nad Labem v neděli 8. ledna 2012.

Možná, že zajímavé budou i počty účastníků v jednotlivých kategoriích. Starší hoši – 70, starší dívky – 70, mladší hoši – 60 a mladší dívky pouhých 49. I tato čísla naznačují, že děvčat je
kuželkářském sportu jako šafránu. Mimo soutěž si zahráli také dva mladíčci, kteří ještě nedovršili potřebnou věkovou hranici. Nicméně celková účast 249 dětí je víc než výborná. V minulosti se účast pohybovala okolo 200 dětí.

Podobně jako ve třetím turnaji v České Třebové i nyní padla hranice 290 kuželek. Tu pokořil domácí borec Daniel Aujezdský, když porazil skvělých 295 kuželek (180 plné, 115 dorážka a 3 chyby). V Táboře to opravdu padalo a tak ještě další dva hoši překonali hranici 270 kuželek. Starším žákyním kraluje také v Táboře docílený výkon 263 kuželek rokycanské Lucie Varmužové. Výkony mladších žáků již byly přece jenom vyrovnanější. Nejlépe zahráli v Táboře Karel Koubek z Blatné (271) a Dominik Fürst z Jihlavy (270). Mezi mladšími děvčaty kraluje výkon 263 kuželek v podání chýnovské Michaely Dvořákové.

Průběžné výsledky pořadí nejlepších čtyřiceti naleznete na webu soutěže na adrese pmn.kuzelky.cz.

Ještě poznámka k přihláškám. Občas se stane, že některý mail s přihlášenými nedojde. Proto, prosím, věnujte pozornost tomu, zda jsem vám přihlášku potvrdil. Každému na mail odpovídám. Jenom tak máte jistotu, že přihláška došla. Zcela výjimečně se mi stane, že na někoho zapomenu, tak se nezlobte, ani já nejsem dokonalý.

Jiří John, vedoucí soutěže

Datum: 10. 1. 2012 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John