ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

PMN – Bellatex Tour 2011–2012

Je nám milou povinností informovat o podpisu smlouvy o reklamě a sponzoringu mezi firmou Bellatex s.r.o. a Českou kuželkářskou asociací.

Bellatex Tato smlouva byla podepsána pro ročník 2011–2012 s následnou možností prodloužení na 5 let. Firma Bellatex, s.r.o. poskytne zejména finanční podporu skvělé myšlence a výborné organizaci turnaje Pohár mladých nadějí. Ten se v nadcházejícím ročníku bude hrát již po šestnácté, tentokrát tedy pod názvem Pohár mladých nadějí – Bellatex Tour 2011–2012.

Vedle finanční podpory věnuje sponzor též pro závěrečný turnaj ceny pro účastníky, které budou motivací pro zúčastněné mladé hráčky a hráče. Naopak v oblasti reklamy věří firma v rostoucí popularitu a tím i sledovanost kuželkářského sportu, která se pozitivním způsobem odrazí v propagaci společnosti a její činnosti.

Firma Bellatex, s.r.o. provozuje velkoobchod s bytovým textilem a internetový obchod. Nabízí akrylové, mikrofázové a fleecové deky, prostěradla, ručníky a osušky, povlečení, koupelnové předložky, televizní pytle, přehozy na sedací soupravy, utěrky, matracové chrániče.

Bellatex s.r.o., Rybní 396, 378 33 Nová Bystřice, www.bellatex.cz, tel. +00420 384 388 151

Datum: 1. 9. 2011 | Sekce: Mládež | Autor: Radek Stránský