ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Nejvíc „řádila“ Tereza Divílková

Sérii třetích turnajů Poháru mladých nadějí hostily kuželny v České Třebové, Dačicích, Jablonci nad Nisou, Luhačovicích a Podbořanech.

Otrokovická starší žákyně Tereza Divílková porazila v Luhačovicích parádních 289 kuželek, což samozřejmě přineslo také vysoký bodový zisk, který ji katapultoval na čelo průběžného pořadí. Pronásleduje ji rokycanská Veronika Wohlmuthová se ztrátou pouhých pěti bodů. Bronzovou příčku drží Natálie Topičová z Valašského Meziříčí. Mezi staršími žáky je podzimním králem rychnovský Ondřej Lepka, který má skutečně kvalitní a hlavně vyrovnané výkony. O devět bodů zpět je druhý Michael Kotal z Havlovic a třetí opavský Petr Hendrych.

Mladším žákyním kraluje sedlnická Adéla Sobotíková s náskokem pouhých čtyř bodů před chýnovskou Michaelou Dvořákovou. Třetí příčka patří ratíškovické Markétě Antošové. Kroměřížský Martin Janča drží první místo mezi mladšími žáky před kutnohorským Vojtěchem Kosinou a třetím v pořadí trutnovským Davidem Ryzákem.

Ve třetím turnaji překonalo hranici 260 kuželek celkem 10 dívek a chlapců. Opět musím pochválit všechny organizátory za téměř okamžité odeslání výsledků, což samozřejmě urychlí i následné zpracování výsledků, a vyjádřit přání, aby nám to vydrželo i v jarní části soutěže. Konec roku se nezadržitelně blíží, a tak přeji všem účastníkům soutěže i jejich rodinným příslušníkům příjemné prožití vánočních svátků a vše dobré do nadcházejícího roku.

Datum: 22. 11. 2010 | Sekce: Mládež | Autor: Jiří John