ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Hostování

V těchto dnech zpracovávám všechny došlé požadavky na hostování. Seznam všech povolených hostování se během pár dnů objeví na našem webu.

V letošním roce budu posílat průkaz a rozhodnutí pouze žadateli, případně na jinou sjednanou adresu. Prioritu by ovšem měl mít žadatel. Rozhodnutí v elektronické formě zástupcům oddílů posílat nebudu, protože tento úkon celý proces časově výrazně prodlužuje. Rozhodnutí pošlu pouze na vyžádání. V případě zájmu ještě zvážím zavedení webového archivu se všemi rozhodnutími, kam bych dokumenty uploadoval a zde by byly k nahlédnutí.

Jako jednoznačně nejlepší a také nejjednodušší způsob komunikace při podání žádosti doporučuji elektronickou poštu. Vyplněnou a podepsanou žádost oskenujte či vyfoťte digitálním fotoapartátem a obrázek mi v libovolném vhodném a běžném formátu pošlete, k tomu připojte informaci o platbě. Pokud někdo opravdu striktně trváte na drahé normální poště, tak prosím pokud možno nepoužívejte doporučený dopis, naše pošta má otevřeno pouze do 16 hodin a převzetí žádosti mi tím značně komplikujete.

Děkuji
Hanuš Slavík
Předseda STK ČKA

Datum: 17. 8. 2010 | Sekce: STK | Autor: Hanuš Slavík