ČKA na Facebooku
ČKA na Facebooku
Zpravodaje ČKA
objednat
RSS exporty
RSS články

Letní kuželkářská škola 2010

V srpnu 2010 zveme do Jihlavy na 11. ročník letního prázdninového sportovního pobytu nejen všechny aktivní kuželkáře, ale i trenéry a zájemce o tuto hru.

Rádi tu přivítáme nové a začínající hráče, kteří se chtějí dozvědět, jak do kuželek vkročit tou správnou nohou. Pro starší hráče nebo ostřílená mláďata připravujeme kurs, kde si mohou zdokonalit nebo poupravit svoje herní návyky. Cílem není vyplnit volný prázdninový čas, ale především vám předat naše vědomosti, rady a zkušenosti!

V Jihlavě bude k dispozici:

  • nově zrekonstruovaná čtyřdráhová kuželna Vollmer s kuželkami Syndur TOP
  • s budovou sousedící fotbalové hřiště s umělým povrchem pro doplňkové sporty a kondiční přípravu
  • tělocvičny, posilovna a plavecký bazén v jedné budově s kuželnou
  • areál Vodní ráj, nabízející vše k rehabilitaci i relaxaci – krytý bazén s vířivkami a vodními atrakcemi, saunu, masáže, venkovní bazény s atrakcemi, plochy pro opalování, kurty, beachvolejbal
  • vše se uskuteční pod vedením klubového trenéra Robina Parkana a jeho týmu

Termíny:

  • 1. turnus plánujeme pro dospělé a zkušenější hráče všech úrovní. Rádi přivítáme amatérské kuželkáře nebo hráče i s ligovými zkušenostmi
  • 2. plánujeme pro 24 mladých kuželkářů začátečníků ve věku 13–18 let. Uvítáme, když hráči dorazí i se svými trenéry, kteří se mohou všech činností aktivně účastnit.
  • 3. v případě zájmu otevřeme ještě zkrácený třetí turnus na 3–4 dny (ne–st), ve kterém bude program upraven dle přání přihlášených zájemců

1. turnus – nástup v neděli 1. 8. v 18:00, ukončení ve pátek 6. 8. 2010 po obědě
2. turnus – nástup v neděli 8. 8. v 18:00, ukončení v pátek 13. 8. 2010 po obědě

V prvním turnusu je možné po předchozí domluvě absolvovat i školení trenérů II. třídy. Dvoudenní školení proběhne během pondělní a úterní výuky.

Ubytování:

Nabízíme dvě možnosti ubytování. Tou první je ubytovna na firmě PSJ holding (stejně jako v předchozích letech), druhá možnost je ubytovna SSOŠ v ul. Karolíny Světlé 2, která se nachází v její těsné blízkosti. Tato ubytovna nabízí mnohem větší komfort, ale je také o něco dražší. Účastníci si mohou z obou ubytoven vybrat, což je také zohledněno v konečné ceně za turnus.

Těšit se můžete na:

  • systematický trénink na kuželně, zábavné hry i doplňkové sporty, videoukázky a dokumenty ze světových akcí
  • přednášky k teorii kuželkářského sportu, jeho pravidlům, fyziologii, životosprávě a filozofii sportovce, doplňkové sporty, turnaj, metodické ukázky hry a besedu s reprezentanty
  • nezapomeneme ani na doprovodný kulturní program po sportem naplněném dni!

Důrazně doporučujeme si před letní školou několikrát zatrénovat, ať zvládnete pohybem naplněný program absolvovat v plném rozsahu!

Přihlášky a dotazy posílejte do 30. června 2010 na níže uvedené kontakty. Seznam přihlášených účastníků a případných náhradníků bude poté zveřejněn na webových stránkách KK PSJ Jihlava.

Cena za osobu na 1 turnus zahrnuje ubytování, celodenní stravu, vstupné na koupaliště a další sportoviště, pronájem kuželny a ostatní služby.

Při ubytování na PSJ stojí LKŠ 3200 Kč, na ubytovně SŠOŠ 3800 Kč.

Přednostně budou do LKŠ zařazeni účastníci, kteří po závazném přihlášení uhradí poplatek na klubový účet 154717135/0300.

Kontakt:

Robin Parkan – 605 259 428 nebo lksjihlava@seznam.cz

Datum: 22. 3. 2010 | Sekce: Ostatní | Autor: Robin Parkan